ترفند نگهداری از موادغذایی | این موادغذایی رو به هیچ عنوان تو فریزر نگهداری نکن! +ویدئو
فریز کردن و نگهداری مواد غذایی در یخچال، راهی عالی برای افزایش طول عمر آنها و جلوگیری از هدر رفتن است. با این حال، همه مواد غذایی به یک شکل نگهداری نمیشوند و برخی از آنها به مرور زمان در یخچال یا فریزر فاسد میشوند یا طعم و کیفیت خود را از دست میدهند.
کد خبر: 10035
رازهای فریز کردن و نگهداری صحیح مواد غذایی
فریز کردن و نگهداری مواد غذایی در یخچال، راهی عالی برای افزایش طول عمر آنها و جلوگیری از هدر رفتن است. با این حال، همه مواد غذایی به یک شکل نگهداری نمیشوند و برخی از آنها به مرور زمان در یخچال یا فریزر فاسد میشوند یا طعم و کیفیت خود را از دست میدهند.
در میان اخبار
- ترفند تهیه سیب زمینی سوخاری | یه فینگر فود شیک و آسون +ویدئو
- ترفند تهیه نبات چوبی خانگی | دیگه واسه آموزش قند و نبات، هزینه نکن +ویدئو
- بیا تا راز جا افتادن خورش قیمه رو بهت بگم | اگر قیمههات آبکی و بدمزه میشه اینو ببین! +ویدئو
- ترفند تهیه تیرامیسو پسته| مطمئنم مثلش رو تو کافه ها هم نمیتونی پیدا کنی! +ویدئو
- ترفند تهیه کباب برگ فوری در خانه | با این روش تو 8 دقیقه کباب برگ رستورانی درست کن! +ویدئو
در این مقاله، با چند نکته کلیدی در مورد نگهداری صحیح مواد غذایی آشنا میشوید تا بتوانید از مزایای این روش به بهترین نحو استفاده کنید.
نکات کلی:
- تازه بودن: همیشه سعی کنید مواد غذایی را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید. این کار به شما کمک میکند تا از حداکثر مواد مغذی و طعم آنها بهرهمند شوید.
- دمای مناسب: به دمای مناسب برای نگهداری هر نوع ماده غذایی توجه کنید. برخی از مواد در دمای اتاق، برخی در یخچال و برخی دیگر در فریزر سالم میمانند.
- بستهبندی مناسب: مواد غذایی را در ظروف یا کیسههای مخصوص فریزر یا یخچال قرار دهید تا از نفوذ هوا و بو به آنها جلوگیری شود.
- تاریخگذاری: تاریخ فریز شدن یا خرید مواد غذایی را روی بستهبندی آنها بنویسید تا بتوانید به ترتیب تاریخ مصرف کنید.
نگهداری برخی مواد غذایی خاص:
- نان: فریز کردن بهترین راه برای ماندگاری نان است. با این حال، نان در فریزر سریعتر خشک میشود. نانهای صنعتی را به جای فریز کردن، تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.
- سبزیجات: اگر به دنبال دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات هستید، بهتر است آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.
- سیب زمینی: نگهداری سیب زمینی در یخچال، طعم و مزه آن را تغییر میدهد و رطوبت را از طریق کیسه پلاستیک جذب میکند. سیب زمینی را در محیط خنک و تاریک و در دمای بالای 4 درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
- میوه: میوههایی مانند سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو را بهتر است در خارج از یخچال نگهداری کنید. کیفیت این مواد در دمای کم پایین میآید. اگر میوه خنک میخواهید، آنها را تازه تهیه کنید و قبل از مصرف چند دقیقه در یخچال بگذارید.
- گوجه فرنگی: نگهداری گوجه فرنگی در فریزر، طعم و خاصیت آن را از بین میبرد و باعث آب افتادن آن میشود.
- سس گوجه فرنگی و سویا: این سسها به دلیل داشتن سرکه تا یک ماه در دمای اتاق قابل مصرف هستند.
- روغن: بیشتر روغنها در محیط اتاق قابل نگهداری هستند. روغنها را در محیط خشک و دور از نور و حرارت نگهدارید.
- قهوه: انواع قهوه فقط در محیط با دمای ثابت اتاق سالم نگهداری میشوند.
- خربزه و طالبی: این میوهها طعم و مزه مواد دیگر را جذب میکنند. آنها را در یخچال فقط در صورت نیاز و برای مدت کوتاه قرار دهید.
- عسل: نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکرک در آن میشود. عسل را دور از نور و در دمای محیط قرار دهید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3k9kq4