خورش کرفس | خورش کرفس با رب

ترفند درست کردن خورش کرفس با رب | یکبار اینجوری درستش کن، قول می‌دم عاشقش می‌شی+ویدئو

خورشت کرفس قرمز یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این خورشت معمولاً با ران مرغ تهیه می شود، اما می توان از گوشت گوسفندی یا ماهی نیز استفاده کرد.
کد خبر: 3659
ترفند درست کردن خورش کرفس با رب | یکبار اینجوری درستش کن، قول می‌دم عاشقش می‌شی+ویدئو

خورشت کرفس قرمز یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این خورشت معمولاً با ران مرغ تهیه می شود، اما می توان از گوشت گوسفندی یا ماهی نیز استفاده کرد.

مواد لازم:

  • ران مرغ ۴ تا ۶ عدد
  • کرفس خورد شده ۲ پیمانه (۲ دسته کرفس)
  • گوجه خشک ۲/۳ پیمانه
  • غوره ۱/۲ پیمانه
  • آبغوره ۱/۳ پیمانه
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • زعفران دم شده
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر)
  • کره ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. ابتدا پیاز و سیر خرد شده را با روغن تفت دهید. سپس کره و ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند. ۲. تکه های مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ۳. رب ها را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کنند. ۴. آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید. ۵. کرفس ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. ۶. کرفس های تفت داده شده را بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به خورشت اضافه کنید. ۷. گوجه خشک و آبغوره را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورشت ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. ۸. در آخر غوره را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. ۹. خورشت را در کنار پلو زعفرانی سرو کنید.

نکات:

  • برای خوشرنگ شدن خورشت می توانید از رب فلفل استفاده کنید.
  • اگر کرفس دوست ندارید، می توانید از اسفناج یا برگ چغندر استفاده کنید.
  • می توانید مقدار غوره را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • اگر خورشت شما ترش است، می توانید مقدار آبغوره را کم کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kg782

پربیننده ترین




اخبار داغ