بستنی طالبی | بستنی طالبی خانگی

ترفند تهیه بستنی طالبی خانگی | دیگه لازم نیست از بیرون بستنی بخری! +ویدئو

درست کردن بستنی طالبی در خانه کار سختی نیست و می توانید از طعم خنک و دلچسب آن در روزهای گرم تابستان لذت ببرید. در اینجا دو روش برای تهیه این بستنی خوشمزه ارائه می دهیم
کد خبر: 9635
ترفند تهیه بستنی طالبی خانگی | دیگه لازم نیست از بیرون بستنی بخری! +ویدئو

طرز تهیه بستنی طالبی خانگی: خنکای دلچسب تابستان

درست کردن بستنی طالبی در خانه کار سختی نیست و می توانید از طعم خنک و دلچسب آن در روزهای گرم تابستان لذت ببرید. در اینجا دو روش برای تهیه این بستنی خوشمزه ارائه می دهیم:
روش اول: ساده و سریع
مواد لازم:

طالبی رسیده: 1 عدد متوسط
شکر: ½ پیمانه (به دلخواه)
شیر: ½ پیمانه
عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
یخ: 2 تا 3 عدد

مراحل تهیه:

طالبی را بشویید، پوست آن را بکنید و هسته هایش را جدا کنید. سپس آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
طالبی، شکر، شیر و وانیل را داخل مخلوط کن یا آسیاب برقی بریزید و تا زمانی که مخلوطی صاف و یکدست به دست آید، مخلوط کنید.
یخ ها را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شده و بستنی طالبی شکل بگیرد.
بستنی را به ظرف یا قالب بستنی منتقل کنید.
ظرف را با درب پلاستیکی یا فویل بپوشانید و به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند.
هر 2 تا 3 ساعت یک بار، بستنی را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی هم بزنید تا بافت یکدست و cremoso  داشته باشد.
بعد از اینکه بستنی کاملاً سفت شد، می توانید آن را سرو کنید.

روش دوم: با پایه خامه

​​​مواد لازم:

طالبی رسیده: 1 عدد متوسط
شکر: ½ پیمانه
شیر: ½ پیمانه
وانیل: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
نمک: نوک قاشق چای خوری
ماء الشعیر بدون طعم: 1 پیمانه
خامه شیرین: 2 پیمانه

مراحل تهیه:

مراحل 1 تا 3 روش اول را برای تهیه پوره طالبی انجام دهید.
در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ و نصف شکر را با همزن برقی بزنید تا مخلوطی غلیظ و کشدار به دست آید. سپس وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
ماء الشعیر را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
خامه را در ظرف دیگری با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
مخلوط طالبی را به مخلوط تخم مرغ و ماء الشعیر اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
در نهایت، خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
بستنی را به ظرف یا قالب بستنی منتقل کنید و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
هر 3 تا 4 ساعت یک بار، بستنی را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی هم بزنید تا بافت کشسان و لطیف داشته باشد.
بعد از اینکه بستنی کاملاً سفت شد، می توانید آن را سرو کنید.

نکات:

می توانید از طالبی های منجمد نیز برای تهیه این بستنی استفاده کنید. فقط کافی است قبل از استفاده، آنها را کمی در دمای اتاق نرم کنید.
اگر می خواهید بستنی شیرین تری داشته باشید، می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
می توانید از میوه های دیگر مانند هندوانه، توت فرنگی یا انگور نیز برای تهیه این بستنی استفاده کنید.
برای سرو بستنی می توانید از تکه های میوه، سس شکلات یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kj982

پربیننده ترین




اخبار داغ