رب لیمو عمانی | درست کردن رب لیمو عمانی

ترفند درست کردن رب لیمو عمانی | این معجون رو درست کن و توی خورش‌هات بریز تا معجزه کنه!

رب لیمو عمانی، چاشنی ترش و خوشمزه‌ای است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن برای طعم دادن به انواع غذاها و خورش‌ها استفاده کنید.همانطور که می‌دانید، رب یکی از چاشنی‌های اصلی در آشپزی ایرانی است که در بسیاری از غذاها و خورش‌ها برای طعم دادن به غذا به کار می‌رود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و ... از جمله رب‌هایی هستند که در آشپزی کاربرد دارند. رب گوجه فرنگی پرکاربردترین نوع رب است، اما رب لیمو عمانی یکی از چاشنی‌هایی است که شاید تا به حال با آن آشنا نشده باشید.
کد خبر: 10911
ترفند درست کردن رب لیمو عمانی | این معجون رو درست کن و توی خورش‌هات بریز تا معجزه کنه!

رب لیمو عمانی: چاشنی ترش و خوشمزه برای آشپزی

رب لیمو عمانی، چاشنی ترش و خوشمزه‌ای است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن برای طعم دادن به انواع غذاها و خورش‌ها استفاده کنید.همانطور که می‌دانید، رب یکی از چاشنی‌های اصلی در آشپزی ایرانی است که در بسیاری از غذاها و خورش‌ها برای طعم دادن به غذا به کار می‌رود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و ... از جمله رب‌هایی هستند که در آشپزی کاربرد دارند. رب گوجه فرنگی پرکاربردترین نوع رب است، اما رب لیمو عمانی یکی از چاشنی‌هایی است که شاید تا به حال با آن آشنا نشده باشید.

این رب جذاب و خوش‌رنگ، برای پخت انواع غذاها مانند قرمه سبزی، مرغ، جوجه کباب و انواع خورش بسیار مناسب است. بعد از یکبار استفاده از این رب، مشتری دائمی آن خواهید شد. اگر می‌خواهید این رب خوشرنگ و خوش‌طعم را در خانه تهیه کنید، در ادامه با طرز تهیه رب لیمو عمانی همراه ما باشید.

مواد لازم:

  • لیمو عمانی: ۲۰۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک و نیم لیوان
  • آب: ۴ لیوان
  • آب لیمو ترش: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. برای تهیه این رب فوق‌العاده، ابتدا لیمو عمانی‌ها را از وسط نصف کنید و سپس گوشت لیمو را از پوست جدا کرده و داخل کاسه‌ای بریزید. توجه داشته باشید که حتما تخم‌های لیمو را خارج کنید، وگرنه رب لیمو عمانی شما در نهایت تلخ می‌شود.
  2. پرک‌های لیمو عمانی را داخل قابلمه‌ای بریزید و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و نیم ساعت زمان بدهید تا پرک‌ها پخته و نرم شوند.
  3. وقتی پرک‌های لیمو پختند، محتویات قابلمه را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه بزنید تا کاملا پوره شود. سپس مواد میکس شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
  4. قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
  5. وقتی مایه رب به غلظت دلخواه رسید، آب لیمو ترش و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید. توجه داشته باشید که رب نباید خیلی سفت شود و غلظت آن باید متوسط باشد.
  6. اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه بدهید رب کاملا خنک شود. رب لیمو عمانی بعد از خنک شدن کمی سفت‌تر هم می‌شود، بنابراین به غلظت رب هنگام پخت توجه کنید.
  7. رب لیمو عمانی خنک شده را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
  8. حتما رب لیمو عمانی را داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • می‌توانید به جای شکر از عسل نیز استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید رب لیمو عمانی شما ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار آب لیمو ترش را افزایش دهید.
  • رب لیمو عمانی را می‌توانید تا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم از این دستور تهیه لذت ببرید و از طعم بی‌نظیر رب لیمو عمانی در غذاهایتان استفاده کنید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3klpv4

پربیننده ترین




اخبار داغ