سرخ کردن غذا | سرخ کردن غذا بدون چرب شدن تابه

ترفند سرخ کردن غذا بدون چرب شدن تابه | غذا سرخ کن بدون این که روی تابه حتی یه لک بیفته+ویدئو

می‌توان با انداختن کاغذ روغنی کف تابه، غذا را بدون چرب شدن تابه سرخ کرد. این روش برای سرخ کردن غذاهایی مانند مرغ، ماهی، سبزیجات، و پنیر برشته مناسب است.
کد خبر: 3359
ترفند سرخ کردن غذا بدون چرب شدن تابه | غذا سرخ کن بدون این که روی تابه حتی یه لک بیفته+ویدئو

می‌توان با انداختن کاغذ روغنی کف تابه، غذا را بدون چرب شدن تابه سرخ کرد. این روش برای سرخ کردن غذاهایی مانند مرغ، ماهی، سبزیجات، و پنیر برشته مناسب است.

برای سرخ کردن غذا بدون چرب شدن تابه با کاغذ روغنی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. یک تکه کاغذ روغنی را به اندازه کف تابه برش دهید.
  2. کاغذ روغنی را کف تابه قرار دهید.
  3. مقدار کمی روغن مایع را روی کاغذ روغنی اسپری کنید یا بریزید.
  4. غذا را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و غذا را سرخ کنید.

نکات مهم در سرخ کردن غذا با کاغذ روغنی:

  • کاغذ روغنی باید کاملاً کف تابه را بپوشاند.
  • مقدار روغن مایع را به اندازه‌ای بریزید که غذا به آن نچسبد.
  • حرارت تابه را زیاد نکنید، زیرا ممکن است کاغذ روغنی بسوزد.
  • غذا را زیاد سرخ نکنید، زیرا ممکن است کاغذ روغنی آن را به هم بچسباند.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kmad2

پربیننده ترین




اخبار داغ