گوشفیل پاپیونی | درست کردن گوشفیل پاپیونی

ترفند درست کردن گوشفیل پاپیونی | خودت توی خونه گوشفیل درست کن، بهتر از بیرون+ویدئو

گوشفیل یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. گوشفیل پاپیونی یکی از انواع گوشفیل است که با شکل و ظاهر جذاب خود، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 3059
ترفند درست کردن گوشفیل پاپیونی | خودت توی خونه گوشفیل درست کن، بهتر از بیرون+ویدئو

گوشفیل یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. گوشفیل پاپیونی یکی از انواع گوشفیل است که با شکل و ظاهر جذاب خود، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه گوشفیل پاپیونی:

  • برای خمیر:
    • ۳ لیوان آرد
    • ۴ قاشق غذاخوری ماست
    • ۱ عدد تخم مرغ
    • ۱/۴ استکان فنجان روغن
    • دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • برای شربت:
    • ۲ لیوان آب
    • ۲ پیمانه شکر دانه ریز
    • چند قطره آب لیمو

طرز تهیه گوشفیل پاپیونی:

  1. برای تهیه شربت، آب و شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی اجاق قرار دهید و بجوشانید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. از روی اجاق برمیداریم تا خنک شود.
  2. برای تهیه خمیر، آرد، تخم مرغ، ماست، بیکینگ پودر و روغن مایع را در ظرفی مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.
  3. خمیر را به تکه های مستطیلی کوچک برش دهید. قسمت وسط مستطیل های کوچک را جمع کنید و به آن حالت پاپیونی بدهید.
  4. گوشفیل ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
  5. شربت خنک شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و گوشفیل های سرخ شده را داخل شربت بریزید.
  6. وقتی شربت جذب شیرینی ها شد، شیرینی ها را از شربت خارج کنید و در ظرف بریزید و سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه گوشفیل ها خوشرنگ شوند، بهتر است از روغن مایع یا نیمه جامد استفاده کنید.
  • اگر می خواهید گوشفیل ها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ شدن، آنها را در شربت داغ قرار دهید.
  • می توانید به شربت، مقداری پودر هل یا گلاب اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.


منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kmx82

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


یک سال پیش

ایا میشه گوش فیلهاروتوی هواپز سرخ کرد