ترفند درست کردن گوشفیل پاپیونی | خودت توی خونه گوشفیل درست کن، بهتر از بیرون+ویدئو
گوشفیل یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روشهای متفاوتی تهیه میشود. گوشفیل پاپیونی یکی از انواع گوشفیل است که با شکل و ظاهر جذاب خود، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 3059
گوشفیل یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روشهای متفاوتی تهیه میشود. گوشفیل پاپیونی یکی از انواع گوشفیل است که با شکل و ظاهر جذاب خود، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه گوشفیل پاپیونی:
- برای خمیر:
- ۳ لیوان آرد
- ۴ قاشق غذاخوری ماست
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱/۴ استکان فنجان روغن
- دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
- برای شربت:
- ۲ لیوان آب
- ۲ پیمانه شکر دانه ریز
- چند قطره آب لیمو
طرز تهیه گوشفیل پاپیونی:
در میان اخبار
- برای تهیه شربت، آب و شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی اجاق قرار دهید و بجوشانید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. از روی اجاق برمیداریم تا خنک شود.
- برای تهیه خمیر، آرد، تخم مرغ، ماست، بیکینگ پودر و روغن مایع را در ظرفی مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.
- خمیر را به تکه های مستطیلی کوچک برش دهید. قسمت وسط مستطیل های کوچک را جمع کنید و به آن حالت پاپیونی بدهید.
- گوشفیل ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
- شربت خنک شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و گوشفیل های سرخ شده را داخل شربت بریزید.
- وقتی شربت جذب شیرینی ها شد، شیرینی ها را از شربت خارج کنید و در ظرف بریزید و سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه گوشفیل ها خوشرنگ شوند، بهتر است از روغن مایع یا نیمه جامد استفاده کنید.
- اگر می خواهید گوشفیل ها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ شدن، آنها را در شربت داغ قرار دهید.
- می توانید به شربت، مقداری پودر هل یا گلاب اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kmx82
دیدگاه ها
یک سال پیش
ایا میشه گوش فیلهاروتوی هواپز سرخ کرد
پربیننده ترین
دیدگاه ها
یک سال پیش
ایا میشه گوش فیلهاروتوی هواپز سرخ کرد