دسر انار | دسر انار یلدایی

ترفند درست کردن دسر انار یلدایی | شب یلدا نزدیکه, حواست هست؟+ویدئو

این دسر یک دسر خوشمزه و مجلسی است که به دلیل وجود انار، رنگ و طعمی زیبا و شادی‌بخش دارد. این دسر را می‌توانید به عنوان دسر شب یلدا یا سایر مناسبت‌های خاص سرو کنید.
کد خبر: 1459
ترفند درست کردن دسر انار یلدایی | شب یلدا نزدیکه, حواست هست؟+ویدئو

این دسر یک دسر خوشمزه و مجلسی است که به دلیل وجود انار، رنگ و طعمی زیبا و شادی‌بخش دارد. این دسر را می‌توانید به عنوان دسر شب یلدا یا سایر مناسبت‌های خاص سرو کنید.

مواد لازم

  • شیر: ۲ لیوان
  • شکر: ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
  • خامه صبحانه یا قنادی: ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
  • پودر ژلاتین: ۱۵ گرم (یک و نیم قاشق غذاخوری)
  • ژله انار: یک بسته
  • ژله آلوورا: یک بسته
  • انار: به مقدار لازم
  • خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه

۱. یک بسته پودر ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذراتش حل شود. ۲. قالب را با روغن مایع چرب کنید (قالب من سیلیکونی بود، شما می‌توانید از هر قالبی که دارید، پلاستیکی و فلزی و ...) ۳. کمی از ژله آلوورا داخل قالب بریزید و بگذارید در یخچال تا نیم‌بند شود. سپس دونه‌های انار و خلال پسته را بریزید و بعد آلوورا بریزید و بگذارید یخچال. ۴. روی پودر ژلاتین تقریباً یک سوم لیوان آب سرد بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذراتش حل شود. یک بسته پودر ژله انار را هم با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذراتش حل شود. ۵. داخل ظرفی شیر و شکر را حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود (احتیاجی نیست به جوش بیاید؛ همین که حل شود کافی است) ۶. بعد ژلاتین حل شده و ژله انار حل شده را بریزید. (فقط هر دو هم دما باشند تا نبرد و دون‌دون نشود) مخلوط کنید و از حرارت بردارید و کنار بگذارید که از دما بیفتد ۷. خامه را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا رقیق شود و بعد که از دما افتاد به مواد اضافه کنید و خوب هم‌بزنید. ۸. قالب را از یخچال بیرون بیاورید و از مواد دسر کمی روی ژله بریزید و بگذارید یخچال. به همین شکل لایه‌های بعدی را همین طور تکرار کنید. فقط بین ریختن لایه‌ها خیلی وقفه نیفتد تا لایه‌ها به هم بچسبند. آخر هم کلاً ۵-۴ ساعت یخچال بماند و بعد دورش را با کارد آزاد کنید و چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید و وقتی از جاش آزاد شد روش یک دیس مرطوب قرار دهید و توش برگردانید. ۹. برش بزنید و نوش جان کنید.

نکات

  • برای اینکه دسر شما شفاف‌تر شود، می‌توانید به جای شیر از آب میوه انار استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای ژله آلوورا از ژله توت فرنگی یا ژله پرتقال نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای انار از میوه‌های دیگر مانند موز، توت فرنگی، گیلاس و ... نیز استفاده کنید.
  • برای تزئین دسر می‌توانید از پودر نارگیل، کنجد، تخم شربتی و ... استفاده کنید.

منبع ویدئو: فاطیما فود




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3ko5a4

پربیننده ترین




اخبار داغ