آش غلغل | آش غلغل خوزستانی

ترفند درست کردن آش غلغل خوزستانی | آش غلغل خوزستانی، یک آش گرم و مقوی برای روزهای سرد+ویدئو

آش غلغل خوزستانی یکی از انواع آش‌های سنتی و پرطرفدار این استان است که اصالت آن به شهر شوشتر برمی‌گردد. این آش از ترکیب گندم، حبوبات و گوشت تهیه می‌شود و طعمی لذیذ و دلپذیر دارد.
کد خبر: 2611
ترفند درست کردن آش غلغل خوزستانی | آش غلغل خوزستانی، یک آش گرم و مقوی برای روزهای سرد+ویدئو

آش غلغل خوزستانی یک غذای جنوبی و یکی از انواع آش‌های سنتی و پرطرفدار این استان است که اصالت آن به شهر شوشتر برمی‌گردد. این غذای جنوبی از ترکیب گندم، حبوبات و گوشت تهیه می‌شود و طعمی لذیذ و دلپذیر دارد.

مواد لازم برای تهیه آش غلغل خوزستانی

  • گندم پوست کنده: یک پیمانه
  • باقالی لپه: ۱/۴ پیمانه (اختیاری)
  • نخود: ۱/۳ پیمانه
  • عدس سبز محلی: نصف پیمانه
  • لوبیا قرمز: ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱/۳ پیمانه
  • برنج نیم دانه معطر چمپا: یک پیمانه
  • پیاز درشت: ۴ عدد
  • روغن به مقدار کافی
  • نعنا: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه جات: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه

طرز تهیه آش غلغل خوزستانی

۱. حبوبات و برنج و گندم را از شب قبل خیس کنید. ۲. گوشت را با مقداری پیاز و ادویه جات تفت دهید و سپس آبپز کنید. ۳. گندم پوست کنده را با ۸ لیوان آب بگذارید به مدت ۳ ساعت با شعله خیلی کم بپزد. ۴. نخود و لوبیا قرمز را جداگانه بپزید. ۵. داخل یک قابلمه که آش قرار است درست شود، برنج نیم دانه، عدس سبز محلی و لوبیا چشم بلبلی را با ۶ لیوان آب اضافه کنید و حدود ۱ ساعت با شعله ملایم اجازه دهید بپزند. ۶. بعد از اینکه گندم کامل پخت و از هم وا رفت، با گوشتکوب کمی بزنید و سپس به برنج اضافه کنید. ۷. گوشت ریش ریش شده را به همراه ادویه جات به دیگر مواد آش اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد. ۸. در آخر مابقی حبوبات پخته شده را اضافه کنید و نیم ساعت تایم دهید تا آش جا بیفتد.

در میان اخبار

نکات مهم در تهیه آش غلغل خوزستانی

  • برای اینکه آش غلغل شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از حبوبات تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  • گندم پوست کنده را حتما از شب قبل خیس کنید تا زودتر بپزد.
  • در صورت تمایل می‌توانید از باقالی لپه نیز در تهیه آش غلغل استفاده کنید.
  • برای اینکه آش غلغل شما غلیظ‌تر شود، می‌توانید مقدار گندم را بیشتر کنید.
  • برای تزیین آش غلغل می‌توانید از نعنا داغ، پیاز داغ و کشک استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kw5a3

پربیننده ترین




اخبار داغ