نان تست | نان تست چند غله

ترفند درست کردن نان تست چند غله خانگی | نان چند غله سالم و خوشمزه بدون نیاز به ورز

نان چند غله سالم و خوشمزه بدون نیاز به ورز یکی از گزینه‌های عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سالم و خوشمزه هستند. این نان حاوی انواع غلات و دانه‌ها است که ارزش غذایی بالایی دارند.
کد خبر: 4511
ترفند درست کردن نان تست چند غله خانگی | نان چند غله سالم و خوشمزه بدون نیاز به ورز

نان یکی از مهم‌ترین مواد غذایی در رژیم غذایی انسان است. نان منبع خوبی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین و فیبر است. همچنین، نان می‌تواند منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامین‌ها باشد.

امروزه، افراد زیادی به دنبال رژیم‌های غذایی سالم هستند. یکی از راه‌های سالم‌تر کردن رژیم غذایی، مصرف نان‌های سالم است. نان‌های سالم معمولاً حاوی غلات کامل، دانه‌ها و مغزیجات هستند.

نان چند غله سالم و خوشمزه بدون نیاز به ورز یکی از گزینه‌های عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سالم و خوشمزه هستند. این نان حاوی انواع غلات و دانه‌ها است که ارزش غذایی بالایی دارند.

مواد لازم:

  • آب سرد: دو پیمانه (۴۷۳ میلی لیتر)
  • خمیر مایه فوری: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: یک تا یک و نیم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • آرد نانوایی: سه پیمانه (می‌توان نصف نصف سبوس‌دار و معمولی باشد)
  • جو پرک: یک پیمانه
  • چند غله:
    • یک قاشق غذاخوری تخم کتان
    • یک قاشق غذاخوری کنجد
    • یک قاشق غذاخوری تخم کدو
    • کنجد و سیاه دانه
    • و هر چیز دیگری که خودتان دوست دارید

طرز تهیه:

۱. اگر از تازه بودن خمیر مایه مطمئن نیستید، با کمی آب و شکر آن را فعال کنید. ۲. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و فقط تا جایی هم بزنید که دیگر آرد خشکی باقی نماند. ۳. اگر در این مرحله حسابی ورز دادید، بگذارید تا حجمش دو برابر شود. ۴. اگر نمی‌توانید ورز دهید، بگذارید ۱۲ تا ۲۰ ساعت بسته به دمای آشپزخانه‌تان استراحت کند. چک کنید ببینید کی دو برابر شده (الان زمستان است و تخمیر زمان بیشتری می‌برد). ۵. بعد از پف‌گیری، نان را به قالب نان تست که آردپاشی کرده‌اید منتقل کنید. اگر یک قالب دیگه عین اون دارید به عنوان در ازش استفاده کنید و نیم ساعت تا یک ساعت بازم استراحت کنه. ۶. فر رو از قبل گرم کنید و قالب رو داخل فر بذارید. با دمای دویست درجه سانتیگراد به مدت چهل دقیقه با در بسته بپزید. اگر در ندارید، مثل من یه قالب بزرگتر روش بذارین. می‌خوایم بخار نون خارج نشه. بازم اگه نداشتین یه ظرف آب کنارش بذارین. ۷. بعد از چهل دقیقه ده دقیقه هم بذارین روش طلایی بشه. حتما اجازه بدین سرد شه بعد برش بزنین.

نکات:

  • می‌توانید از هر نوع غلات و دانه‌های دیگری که دوست دارید در این نان استفاده کنید.
  • اگر نان شما خشک شد، می‌توانید مقدار آب را بیشتر کنید.
  • اگر نان شما خمیر شد، می‌توانید مقدار آرد را بیشتر کنید.

ارزش غذایی

نان چند غله سالم و خوشمزه بدون نیاز به ورز یک نان بسیار مغذی است. این نان منبع خوبی از فیبر، پروتئین، آهن، منگنز، ویتامین B6 و فولات است.

طرز تهیه

طرز تهیه این نان بسیار ساده است و نیازی به ورز دادن ندارد. برای تهیه این نان، ابتدا باید خمیر مایه را با کمی آب و شکر فعال کنید. سپس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و فقط تا جایی هم بزنید که دیگر آرد خشکی باقی نماند.

اگر می‌خواهید نان شما پف بیشتری داشته باشد، می‌توانید آن را به مدت ۱۲ تا ۲۰ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت دهید. اگر فرصت این کار را ندارید، می‌توانید نان را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

بعد از استراحت، نان را به قالب نان تست منتقل کنید و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.

نکات

  • می‌توانید از هر نوع غلات و دانه‌های دیگری که دوست دارید در این نان استفاده کنید.
  • اگر نان شما خشک شد، می‌توانید مقدار آب را بیشتر کنید.
  • اگر نان شما خمیر شد، می‌توانید مقدار آرد را بیشتر کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kxad4

پربیننده ترین




اخبار داغ