قیمه شاه عباسی | تهیه قیمه شاه عباسی

ترفند تهیه قیمه شاه عباسی | مطمئنم تاحالا قیمه رو به صورت پلو مخلوط درست نکردی! +ویدئو

قیمه پلو، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با ظاهری مجلسی و طعمی بی‌نظیر، می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های شما در مناسبت‌های مختلف باشد. این غذا از ترکیب برنج، قیمه و زعفران تهیه می‌شود و عطر و طعم بی‌نظیر آن، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند.
کد خبر: 11659
ترفند تهیه قیمه شاه عباسی | مطمئنم تاحالا قیمه رو به صورت پلو مخلوط درست نکردی! +ویدئو

قیمه پلو: شاهکاری از طعم و عطر در دل آشپزی ایرانی

قیمه پلو، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با ظاهری مجلسی و طعمی بی‌نظیر، می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های شما در مناسبت‌های مختلف باشد. این غذا از ترکیب برنج، قیمه و زعفران تهیه می‌شود و عطر و طعم بی‌نظیر آن، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند.

در این مقاله، طرز تهیه قیمه پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • برای قیمه:
    • 300 گرم گوشت چرخ کرده
    • 2 عدد پیاز بزرگ
    • ½ پیمانه لپه
    • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    • 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی
    • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
    • ½ قاشق چایخوری پودر لیمو
    • نمک به مقدار لازم
    • ½ قاشق چایخوری پودر گل سرخ
    • ½ قاشق چایخوری پودر دارچین
    • ½ قاشق چایخوری پودر هل
    • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • برای پلو:
    • 4 پیمانه برنج
    • روغن به مقدار لازم
    • آب به مقدار لازم
    • نمک به مقدار لازم
  • برای ته دیگ:
    • سیب زمینی یا نان به دلخواه

طرز تهیه:

1. پخت قیمه:

  1. پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند.
  2. گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  3. ادویه‌ها شامل فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو و نمک را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  4. رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا سس قیمه جا بیفتد.
  5. در 5 دقیقه آخر پخت، پودر گل سرخ، پودر دارچین و پودر هل را اضافه کنید تا عطر و طعم آنها حفظ شود.
  6. لپه‌های پخته شده را به قیمه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

2. پخت برنج:

  1. برنج را شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ، آب به همراه مقداری نمک بجوشانید.
  3. برنج را از آبکش خارج کرده و به آب جوش اضافه کنید.
  4. پس از اینکه برنج به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.
  5. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته شود، به آن زمان دهید.

3. دم کردن قیمه پلو:

  1. ته قابلمه را با سیب زمینی یا نان دلخواه به دلخواه تزیین کنید.
  2. مقداری از برنج آبکش شده را در کف قابلمه بریزید.
  3. یک لایه از قیمه را روی برنج بریزید.
  4. به همین ترتیب، لایه‌های برنج و قیمه را تا انتهای قابلمه ادامه دهید.
  5. زعفران دم کرده را روی برنج و قیمه بریزید.
  6. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.

4. سرو:

قیمه پلو را به همراه سالاد شیرازی، ماست و ترشی سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • می‌توانید از گوشت گوسفندی به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر قیمه، می‌توانید از قلم گاو یا دنبه نیز استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از کشمش و خلال بادام برای تزیین قیمه پلو استفاده کنید.
  • برای اینکه ته دیگ قیمه پلو شما
    • ته دیگ نان: نان را به صورت مربع یا مستطیل برش بزنید و کف قابلمه بچینید.
    • ته دیگ سیب زمینی: سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و کف قابلمه بچینید.

نوش جان!

امیدواریم با این دستور پخت، بتوانید به راحتی این غذای خوشمزه و پرطرفدار را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kzma3

پربیننده ترین




اخبار داغ