سیب زمینی توپی | سیب زمینی توپی سوخاری

ترفند درست کردن سیب زمینی توپی سوخاری | این غذای ساده از پیتزا و گوشت هم خوشمزه‌تره+ویدئو

سیب زمینی توپی سوخاری یکی از محبوب‌ترین پیش غذاهایی است که به راحتی و با مواد اولیه‌ای ساده می‌توان آن را تهیه کرد. این غذای خوشمزه و ترد، طعمی عالی دارد و می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل سرو شود.
کد خبر: 3386
ترفند درست کردن سیب زمینی توپی سوخاری | این غذای ساده از پیتزا و گوشت هم خوشمزه‌تره+ویدئو

سیب زمینی توپی سوخاری یکی از محبوب‌ترین پیش غذاهایی است که به راحتی و با مواد اولیه‌ای ساده می‌توان آن را تهیه کرد. این غذای خوشمزه و ترد، طعمی عالی دارد و می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل سرو شود.

مواد لازم

  • 600 گرم سیب زمینی
  • 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن مایع

طرز تهیه

  1. سیب زمینی‌ها را بشویید و با پوست در قابلمه‌ای پر از آب بریزید.
  2. اجازه دهید سیب زمینی‌ها به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزند تا کاملاً نرم شوند.
  3. پس از پخت، سیب زمینی‌ها را آبکش کنید و پوست آنها را بگیرید.
  4. سیب زمینی‌های پخته را له کنید.
  5. نشاسته ذرت، نمک و فلفل سیاه را به سیب زمینی له شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. از مایه سیب زمینی به اندازه‌های دلخواه گلوله‌هایی درست کنید.
  7. گلوله‌های سیب زمینی را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
  8. سیب زمینی‌های توپی سوخاری را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
  9. سیب زمینی‌های توپی سوخاری را داغ داغ سرو کنید.

نکات

  • برای اینکه سیب زمینی‌های توپی سوخاری تردتر شوند، می‌توانید آنها را قبل از سرخ کردن در یخچال قرار دهید.
  • اگر دوست دارید سیب زمینی‌های توپی سوخاری شما طعم بیشتری داشته باشند، می‌توانید به آنها ادویه‌های دیگر مانند پودر سیر، پودر پیاز، یا آویشن اضافه کنید.

 

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3n65r4

پربیننده ترین




اخبار داغ