ترفند درست کردن سیب زمینی توپی سوخاری | این غذای ساده از پیتزا و گوشت هم خوشمزهتره+ویدئو
سیب زمینی توپی سوخاری یکی از محبوبترین پیش غذاهایی است که به راحتی و با مواد اولیهای ساده میتوان آن را تهیه کرد. این غذای خوشمزه و ترد، طعمی عالی دارد و میتواند به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل سرو شود.
کد خبر: 3386
سیب زمینی توپی سوخاری یکی از محبوبترین پیش غذاهایی است که به راحتی و با مواد اولیهای ساده میتوان آن را تهیه کرد. این غذای خوشمزه و ترد، طعمی عالی دارد و میتواند به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل سرو شود.
مواد لازم
- 600 گرم سیب زمینی
- 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن مایع
طرز تهیه
در میان اخبار
- سیب زمینیها را بشویید و با پوست در قابلمهای پر از آب بریزید.
- اجازه دهید سیب زمینیها به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزند تا کاملاً نرم شوند.
- پس از پخت، سیب زمینیها را آبکش کنید و پوست آنها را بگیرید.
- سیب زمینیهای پخته را له کنید.
- نشاسته ذرت، نمک و فلفل سیاه را به سیب زمینی له شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- از مایه سیب زمینی به اندازههای دلخواه گلولههایی درست کنید.
- گلولههای سیب زمینی را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
- سیب زمینیهای توپی سوخاری را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- سیب زمینیهای توپی سوخاری را داغ داغ سرو کنید.
نکات
- برای اینکه سیب زمینیهای توپی سوخاری تردتر شوند، میتوانید آنها را قبل از سرخ کردن در یخچال قرار دهید.
- اگر دوست دارید سیب زمینیهای توپی سوخاری شما طعم بیشتری داشته باشند، میتوانید به آنها ادویههای دیگر مانند پودر سیر، پودر پیاز، یا آویشن اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3n65r4