کوکوی لپه | کوکوی لپه بدون گوشت

ترفند درست کردن کوکوی لپه بدون گوشت | این کوکو یه شام راحت و بی‌دردسره+ویدئو

کوکو لپه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از قدیم‌الایام در میان ایرانیان محبوب بوده است. این غذا از ترکیب لپه، سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می‌شود. کوکو لپه یک غذای خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میان وعده سرو شود.
کد خبر: 3314
ترفند درست کردن کوکوی لپه بدون گوشت | این کوکو یه شام راحت و بی‌دردسره+ویدئو

کوکو لپه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از قدیم‌الایام در میان ایرانیان محبوب بوده است. این غذا از ترکیب لپه، سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می‌شود. کوکو لپه یک غذای خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میان وعده سرو شود.

مواد لازم

  • لپه یک پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیب زمینی ۳ عدد کوچک
  • پیاز یک عدد کوچک
  • سیر ۳ حبه
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه: نمک، فلفل، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه

طرز تهیه

  1. لپه را از شب قبل خیس کنید و سپس در قابلمه ای با مقداری آب بگذارید تا بپزد. وقتی لپه ها پختند، آب آن را دور بریزید و لپه ها را با گوشت کوب برقی یا دستی کاملاً له کنید.
  2. سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس پوست بگیرید. پیاز و سیر را نیز پوست بگیرید و رنده کنید.
  3. سیب زمینی، پیاز، سیر، لپه له شده، تخم مرغ، آرد نخودچی و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.
  4. مقداری روغن در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​گذاشته تا داغ شود.
  5. از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل دایره ای فرم دهید.
  6. کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
  7. کوکوهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  8. کوکوهای لپه را با نان یا برنج سرو کنید.

نکات

  • برای خوشمزه تر شدن کوکو می توانید به آن مقداری سبزیجات مانند جعفری، گشنیز، شوید یا تره اضافه کنید.
  • اگر می خواهید کوکوها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ کردن آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3n6or4

پربیننده ترین




اخبار داغ