ترفند درست کردن کوکوی لپه بدون گوشت | این کوکو یه شام راحت و بیدردسره+ویدئو
کوکو لپه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از قدیمالایام در میان ایرانیان محبوب بوده است. این غذا از ترکیب لپه، سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و ادویه جات تهیه میشود. کوکو لپه یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میان وعده سرو شود.
کد خبر: 3314
کوکو لپه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از قدیمالایام در میان ایرانیان محبوب بوده است. این غذا از ترکیب لپه، سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و ادویه جات تهیه میشود. کوکو لپه یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میان وعده سرو شود.
مواد لازم
- لپه یک پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- سیب زمینی ۳ عدد کوچک
- پیاز یک عدد کوچک
- سیر ۳ حبه
- آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه: نمک، فلفل، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه
طرز تهیه
در میان اخبار
- لپه را از شب قبل خیس کنید و سپس در قابلمه ای با مقداری آب بگذارید تا بپزد. وقتی لپه ها پختند، آب آن را دور بریزید و لپه ها را با گوشت کوب برقی یا دستی کاملاً له کنید.
- سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس پوست بگیرید. پیاز و سیر را نیز پوست بگیرید و رنده کنید.
- سیب زمینی، پیاز، سیر، لپه له شده، تخم مرغ، آرد نخودچی و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.
- مقداری روغن در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود.
- از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل دایره ای فرم دهید.
- کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
- کوکوهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
- کوکوهای لپه را با نان یا برنج سرو کنید.
نکات
- برای خوشمزه تر شدن کوکو می توانید به آن مقداری سبزیجات مانند جعفری، گشنیز، شوید یا تره اضافه کنید.
- اگر می خواهید کوکوها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ کردن آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3n6or4