ترفند درست کردن باسلوق شیره انگور | در عرض نیم ساعت خوشمزهترین باسلوق رو درست کن+ویدئو
باسلوق شیره انگور یک شیرینی سنتی ایرانی است که از نشاسته، شیره انگور، گلاب و زعفران تهیه میشود. این شیرینی به دلیل بافت نرم و طعم شیرین و خوشمزه خود، یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی است.
کد خبر: 786
باسلوق شیره انگور یک شیرینی سنتی ایرانی است که از نشاسته، شیره انگور، گلاب و زعفران تهیه میشود. این شیرینی به دلیل بافت نرم و طعم شیرین و خوشمزه خود، یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی است.
مواد لازم برای تهیه باسلوق شیره انگور:
- 250 گرم نشاسته گندم
- 1 لیوان شیره انگور
- 1/2 لیوان آب
- 1/4 لیوان گلاب
- 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
- 1/2 قاشق چایخوری هل
طرز تهیه باسلوق شیره انگور:
در میان اخبار
- نشاسته را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن آب اضافه کنید.
- مخلوط نشاسته و آب را خوب هم بزنید تا نشاسته حل شود.
- شیره انگور، گلاب، زعفران و هل را به مخلوط نشاسته و آب اضافه کنید.
- مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
- پس از اینکه مخلوط غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و در یک قالب مستطیلی بریزید.
- باسلوق را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- پس از گذشت 24 ساعت، باسلوق را از قالب خارج کنید و به شکل دلخواه برش دهید.
ترفندهای درست کردن باسلوق شیره انگور:
- برای اینکه باسلوق شما نرم شود، باید نشاسته را به خوبی با آب مخلوط کنید تا گلوله نشود.
- برای اینکه باسلوق شما طعم بهتری داشته باشد، از شیره انگور مرغوب استفاده کنید.
- برای اینکه باسلوق شما رنگ بهتری داشته باشد، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
- برای اینکه باسلوق شما عطر بهتری داشته باشد، از هل تازه استفاده کنید.
- برای اینکه باسلوق شما شکل بهتری داشته باشد، میتوانید آن را قبل از برش زدن، به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
- باسلوق شیره انگور را میتوانید با انواع مغز و آجیل تزئین کنید.
- باسلوق شیره انگور را میتوانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.
منبع ویدئو: کوک مگ
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3n9ao4