ترفند درست کردن چای میوهای | یک چای گرم و پر خاصیت، مخصوص شبهای سرد زمستونی+ویدئو
چای میوه ای، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که از ترکیب میوه های خشک و ادویه جات تهیه می شود. این نوشیدنی، علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز دارد.
طرز تهیه چای میوه ای
مواد لازم
- ۱ کیلو سیب
- ۱۰۰ گرم گل محمدی
- ۵۰ گرم به لیمو
- ۵۰ گرم بهارنارنج
- ۵۰ گرم گل گاوزبان
- ۵۰ گرم پرک لیمو
- ۵ عدد چوب دارچین
- ۵ عدد هل
طرز تهیه
در میان اخبار
۱. سیب ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازک برش دهید. ۲. سیب های برش داده شده را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید و اجازه دهید خشک شوند. ۳. پس از خشک شدن سیب ها، آنها را با دست خرد کنید و در یک تابه بریزید. ۴. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سیب ها را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآیند. ۵. گل محمدی، به لیمو، بهارنارنج، گل گاوزبان، پرک لیمو، چوب دارچین، و هل را به سیب ها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ۶. مخلوط را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
روش دم کردن
۱. مقداری از مخلوط چای میوه ای را در یک قوری بریزید. ۲. آب جوش را به قوری اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. ۳. چای را صاف کنید و میل کنید.
دیدگاه ها
سلام ببخشید من از فیلم های سایتتون در کانال آشپزیم استفاده می کنم اشکالی نداره ؟
پربیننده ترین
دیدگاه ها
سلام ببخشید من از فیلم های سایتتون در کانال آشپزیم استفاده می کنم اشکالی نداره ؟