چای میوه‌ای | درست کردن چای میوه‌ای

ترفند درست کردن چای میوه‌ای | یک چای گرم و پر خاصیت، مخصوص شب‌های سرد زمستونی+ویدئو

چای میوه ای، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که از ترکیب میوه های خشک و ادویه جات تهیه می شود. این نوشیدنی، علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز دارد.
کد خبر: 4614
ترفند درست کردن چای میوه‌ای | یک چای گرم و پر خاصیت، مخصوص شب‌های سرد زمستونی+ویدئو

چای میوه ای، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که از ترکیب میوه های خشک و ادویه جات تهیه می شود. این نوشیدنی، علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز دارد.

طرز تهیه چای میوه ای

مواد لازم

  • ۱ کیلو سیب
  • ۱۰۰ گرم گل محمدی
  • ۵۰ گرم به لیمو
  • ۵۰ گرم بهارنارنج
  • ۵۰ گرم گل گاوزبان
  • ۵۰ گرم پرک لیمو
  • ۵ عدد چوب دارچین
  • ۵ عدد هل

طرز تهیه

۱. سیب ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازک برش دهید. ۲. سیب های برش داده شده را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید و اجازه دهید خشک شوند. ۳. پس از خشک شدن سیب ها، آنها را با دست خرد کنید و در یک تابه بریزید. ۴. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سیب ها را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآیند. ۵. گل محمدی، به لیمو، بهارنارنج، گل گاوزبان، پرک لیمو، چوب دارچین، و هل را به سیب ها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ۶. مخلوط را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.

روش دم کردن

۱. مقداری از مخلوط چای میوه ای را در یک قوری بریزید. ۲. آب جوش را به قوری اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. ۳. چای را صاف کنید و میل کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3na7x2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


زیبا10 ماه پیش

سلام ببخشید من از فیلم های سایتتون در کانال آشپزیم استفاده می کنم اشکالی نداره ؟