گداخته | درست کردن گداخته

ترفند درست کردن صبحانه عروسی مقوی | گداخته رو به روش اصفهانی‌های اصیل درست کن+ویدئو

گداخته اصفهانی یک غذای سنتی و مقوی است که از ترکیب مغزیجات، نبات، خرما، پودر نارگیل و تخم مرغ تهیه می شود. این غذا در شهر اصفهان و سایر شهرهای ایران به عنوان یک میان وعده یا دسر محبوب است.
کد خبر: 1986
ترفند درست کردن صبحانه عروسی مقوی | گداخته رو به روش اصفهانی‌های اصیل درست کن+ویدئو

گداخته اصفهانی یک غذای سنتی و مقوی است که از ترکیب مغزیجات، نبات، خرما، پودر نارگیل و تخم مرغ تهیه می شود. این غذا در شهر اصفهان و سایر شهرهای ایران به عنوان یک میان وعده یا دسر محبوب است.

مواد لازم

  • مواد لازم خشک

    • انواع مغزیجات خام: 1 لیوان از هر کدام (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو،...)
    • نبات: 2 لیوان
    • پودر نارگیل: 4 لیوان
    • خرما خارک یا زاهدی: 1.5 کیلو
    • جوز هندی: 2 عدد
  • مواد لازم برای درست کردن روغن نبات یا گداخته برای 6 نفر

    • 6 قاشق غذاخوری مواد پودری
    • 8 عدد تخم مرغ
    • 1 لیوان روغن محلی
    • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
    • کمی زعفران
    • (اختیاری) نبات یا شکر به مقدار دلخواه

در میان اخبار

طرز تهیه

مراحل تهیه مواد پودری

  1. ابتدا همه مغزیجات را به همراه نبات و پودر نارگیل و خرما و جوز هندی در آسیاب برقی یا غذاساز بریزید و خوب پودر کنید.
  2. سپس این مواد را در یک ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید.

مراحل تهیه گداخته

  1. مواد پودری را از فریزر خارج کنید و 6 قاشق غذاخوری از آن را در یک قابلمه مناسب بریزید.
  2. تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. روغن محلی را اضافه کنید و هم بزنید.
  4. زردچوبه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا تخم مرغ ها به آرامی بپزند و گداخته غلیظ شود.
  6. اگر دوست دارید گداخته شیرین تر شود، می توانید مقداری نبات یا شکر اضافه کنید.
  7. گداخته را تا جایی بپزید که غلیظ شود و وقتی دستتان را داخل مواد می کنید، داغ باشد اما نسوزد.
  8. گداخته آماده شده را در ظرف های مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکات

  • برای اینکه گداخته خوشمزه تر شود، از مغزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  • می توانید انواع مغزیجات مورد علاقه خود را در گداخته استفاده کنید.
  • اگر گداخته خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب یا شیر اضافه کنید.
  • گداخته را می توانید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3npko2

پربیننده ترین




اخبار داغ