ترفند درست کردن صبحانه عروسی مقوی | گداخته رو به روش اصفهانیهای اصیل درست کن+ویدئو
گداخته اصفهانی یک غذای سنتی و مقوی است که از ترکیب مغزیجات، نبات، خرما، پودر نارگیل و تخم مرغ تهیه می شود. این غذا در شهر اصفهان و سایر شهرهای ایران به عنوان یک میان وعده یا دسر محبوب است.
کد خبر: 1986
گداخته اصفهانی یک غذای سنتی و مقوی است که از ترکیب مغزیجات، نبات، خرما، پودر نارگیل و تخم مرغ تهیه می شود. این غذا در شهر اصفهان و سایر شهرهای ایران به عنوان یک میان وعده یا دسر محبوب است.
مواد لازم
-
مواد لازم خشک
- انواع مغزیجات خام: 1 لیوان از هر کدام (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو،...)
- نبات: 2 لیوان
- پودر نارگیل: 4 لیوان
- خرما خارک یا زاهدی: 1.5 کیلو
- جوز هندی: 2 عدد
-
مواد لازم برای درست کردن روغن نبات یا گداخته برای 6 نفر
- 6 قاشق غذاخوری مواد پودری
- 8 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان روغن محلی
- 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
- کمی زعفران
- (اختیاری) نبات یا شکر به مقدار دلخواه
در میان اخبار
طرز تهیه
مراحل تهیه مواد پودری
- ابتدا همه مغزیجات را به همراه نبات و پودر نارگیل و خرما و جوز هندی در آسیاب برقی یا غذاساز بریزید و خوب پودر کنید.
- سپس این مواد را در یک ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید.
مراحل تهیه گداخته
- مواد پودری را از فریزر خارج کنید و 6 قاشق غذاخوری از آن را در یک قابلمه مناسب بریزید.
- تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- روغن محلی را اضافه کنید و هم بزنید.
- زردچوبه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
- قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا تخم مرغ ها به آرامی بپزند و گداخته غلیظ شود.
- اگر دوست دارید گداخته شیرین تر شود، می توانید مقداری نبات یا شکر اضافه کنید.
- گداخته را تا جایی بپزید که غلیظ شود و وقتی دستتان را داخل مواد می کنید، داغ باشد اما نسوزد.
- گداخته آماده شده را در ظرف های مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکات
- برای اینکه گداخته خوشمزه تر شود، از مغزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید.
- می توانید انواع مغزیجات مورد علاقه خود را در گداخته استفاده کنید.
- اگر گداخته خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب یا شیر اضافه کنید.
- گداخته را می توانید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3npko2