ترفند درست کردن ذرت مکزیکی کشدار | راز کشدار شدن و خوشمزگی ذرتهای بازاری+ویدئو
ذرت مکزیکی یکی از غذاهای محبوب در ایران است. این غذا را میتوان به عنوان پیشغذا، میانوعده یا حتی غذای اصلی سرو کرد. ذرت مکزیکی معمولاً با ذرت، پنیر پیتزا، قارچ، سس مایونز و ادویهجات تهیه میشود.
طرز تهیه ذرت مکزیکی کشدار
برای تهیه ذرت مکزیکی کشدار، ابتدا ذرتها را با چاقو دون کنید. سپس دونههای ذرت را داخل آب جوش بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند. سپس آبکش کنید.
در این فاصله، قارچهای خرد شده را همراه کره و آبلیمو تفت دهید تا نرم شوند.
بعد ذرتهای پخته شده را همراه یک قاشق غذاخوری سس مایونز، کمی سس خردل و ادویههای داخل کاسه مخلوط کنید. در آخر کمی پنیر پیتزا اضافه کرده و در تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود.
اگر دوست دارید پنیر کش بیاید، حتماً قبل از اضافه کردن اجازه دهید هم دمای محیط شود.
در میان اخبار
در آخر داخل ظرف سرو بریزید و از خوردنش لذت ببرید.
نکات تکمیلی
- میتوانید از سایر مواد اولیه مانند سس سالسا، ذرت مکزیکی کنسروی، لوبیا چیتی و ... نیز در تهیه ذرت مکزیکی استفاده کنید.
- برای تزیین ذرت مکزیکی میتوانید از پیازچه خرد شده، ذرت مکزیکی کنسروی، سس سالسا و ... استفاده کنید.
با رعایت نکات بالا، میتوانید ذرت مکزیکی کشدار و خوشمزهای در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع ویدئو: شکموها