تاک پلو | طرز تهیه تاک پلو

ترفند تهیه تاک پلو | مطمئنم هیچ جا پلو برگ انگور رو امتحان نکردی! +ویدئو

تاک پلو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعمی بسیار لذیذ و عطر دلنشینی دارد. برای تهیه این غذا، به برگ مو، گوشت چرخ کرده، برنج و ادویه‌های مختلف نیاز داریم. در این دستورالعمل، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک تاک پلوی خوشمزه با عطر برنج دودی درست کنید.
کد خبر: 12838
ترفند تهیه تاک پلو | مطمئنم هیچ جا پلو برگ انگور رو امتحان نکردی! +ویدئو

طرز تهیه تاک پلو خوشمزه با عطر برنج دودی

تاک پلو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعمی بسیار لذیذ و عطر دلنشینی دارد. برای تهیه این غذا، به برگ مو، گوشت چرخ کرده، برنج و ادویه‌های مختلف نیاز داریم. در این دستورالعمل، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک تاک پلوی خوشمزه با عطر برنج دودی درست کنید.

مواد لازم:

  • برگ انگور: 150 گرم (تازه و ترجیحاً برگ‌های جوان)
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پیاز: 2 عدد بزرگ (یک عدد برای مایه کوفته و یک عدد برای تفت دادن برگ مو)
  • سیر: 1 حبه رنده شده
  • پولبیبر، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • برنج: به مقدار دلخواه (نصف پیمانه برنج دودی به برنج اضافه کنید)
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی برگ مو: برگ‌های انگور را بشویید و قسمت ساقه آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را در آب جوش به مدت چند دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
  2. تهیه مایه کوفته: گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، پولبیبر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مایه یکدستی به دست آید.
  3. پیچیدن برگ مو: از مایه کوفته به اندازه یک گردو بردارید و در وسط برگ انگور قرار دهید. سپس برگ را بپیچید و لبه‌های آن را با خلال دندان محکم کنید.
  4. تفت دادن پیاز: پیاز بزرگ دیگر را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  5. چینش کوفته‌ها: کف قابلمه را با مقداری از پیاز تفت داده شده بپوشانید. سپس کوفته‌های پیچیده شده را به صورت لایه لایه در قابلمه بچینید. بین لایه‌ها نیز از پیاز تفت داده شده و برنج استفاده کنید.
  6. پختن تاک پلو: به برنج آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
  7. اضافه کردن برنج دودی: برای ایجاد عطر دودی در تاک پلو، نصف پیمانه برنج دودی را به برنج اضافه کنید.
  8. سرو: پس از دم کشیدن کامل برنج، تاک پلو آماده سرو است. می‌توانید آن را با ماست و یا دوغ میل کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه برگ‌های انگور راحت‌تر پیچیده شوند، می‌توانید آن‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید.
  • اگر به پولبیبر دسترسی ندارید، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین، زنجبیل و یا آویشن استفاده کنید.
  • برای خوش طعم‌تر شدن تاک پلو، می‌توانید مقداری زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید.
  • برای اینکه کوفته‌ها به هم نچسبند، می‌توانید دست‌های خود را کمی چرب کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3nvxv2

پربیننده ترین




اخبار داغ