ترفند درست کردن رشتهپلو چهارشنبهسوری | رسمه که امشب این غذا رو بپزی+ویدئو
رشته پلو مجلسی با مرغ، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبتها و مهمانیها سرو میشود. این غذا با طعمی دلچسب و ترکیبی از برنج، رشته پلویی، مرغ، کشمش و زرشک، به عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته میشود.
کد خبر: 5438
رشته پلو مجلسی با مرغ، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبتها و مهمانیها سرو میشود. این غذا با طعمی دلچسب و ترکیبی از برنج، رشته پلویی، مرغ، کشمش و زرشک، به عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 2 پیمانه برنج
- 1 پیمانه رشته پلویی
- 2/3 پیمانه عدس
- 4 عدد ران مرغ بدون استخوان (نگینی خرد شده)
- ادویه جات برای مزه دار کردن مرغ (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، کمی پودر دارچین)
- 1 قاشق غذاخوری روغن برای مزه دار کردن مرغ
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری زعفران دم شده برای مزه دار کردن مرغ
- 1/2 پیمانه کشمش پلویی
- 2 قاشق غذاخوری زرشک
- مقداری کره
طرز تهیه:
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
- مرغ را با ادویه جات، روغن، آبلیمو و زعفران مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله دوم: آماده سازی رشته پلویی
در میان اخبار
- رشته پلویی را با کمی روغن تفت دهید تا طعم و رنگ بهتری پیدا کند.
- در یک قابلمه جداگانه، آب را به جوش بیاورید و رشته پلویی را به آن اضافه کنید.
- بعد از 5 تا 7 دقیقه، رشته پلویی را آبکش کنید.
مرحله سوم: آماده سازی برنج
- برنج را به همراه آب و نمک خیس کنید.
- در یک قابلمه، آب را به جوش بیاورید و برنج را به آن اضافه کنید.
- بعد از اینکه برنج کمی نرم شد، رشته پلویی آبکش شده را به آن اضافه کنید.
- برنج و رشته را آبکش کنید.
مرحله چهارم: سرخ کردن مرغ
- در یک تابه، کمی روغن را داغ کنید و مرغ های مزه دار شده را به آن اضافه کنید.
- مرغ ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
مرحله پنجم: آماده سازی کشمش و زرشک
- کشمش را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکش کنید.
- زرشک را به همراه کمی شکر و آب در یک تابه تفت دهید.
مرحله ششم: ته دیگ و پخت نهایی
- در یک قابلمه، کمی روغن و زعفران دم شده بریزید.
- سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش داده و ته قابلمه بچینید.
- برنج و رشته را به همراه مرغ، کشمش و زرشک به قابلمه اضافه کنید.
- کره را روی برنج قرار دهید و در قابلمه را ببندید.
- با حرارت ملایم به مدت 40 تا 50 دقیقه پخت کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3nwkg3