رشته‌پلو | رشته‌پلو چهارشنبه‌سوری

ترفند درست کردن رشته‌پلو چهارشنبه‌سوری | رسمه که امشب این غذا رو بپزی+ویدئو

رشته پلو مجلسی با مرغ، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا با طعمی دلچسب و ترکیبی از برنج، رشته پلویی، مرغ، کشمش و زرشک، به عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته می‌شود.
کد خبر: 5438
ترفند درست کردن رشته‌پلو چهارشنبه‌سوری | رسمه که امشب این غذا رو بپزی+ویدئو

رشته پلو مجلسی با مرغ، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا با طعمی دلچسب و ترکیبی از برنج، رشته پلویی، مرغ، کشمش و زرشک، به عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 2 پیمانه برنج
  • 1 پیمانه رشته پلویی
  • 2/3 پیمانه عدس
  • 4 عدد ران مرغ بدون استخوان (نگینی خرد شده)
  • ادویه جات برای مزه دار کردن مرغ (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، کمی پودر دارچین)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن برای مزه دار کردن مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری زعفران دم شده برای مزه دار کردن مرغ
  • 1/2 پیمانه کشمش پلویی
  • 2 قاشق غذاخوری زرشک
  • مقداری کره

طرز تهیه:

مرحله اول: مزه دار کردن مرغ

  1. مرغ را با ادویه جات، روغن، آبلیمو و زعفران مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله دوم: آماده سازی رشته پلویی

  1. رشته پلویی را با کمی روغن تفت دهید تا طعم و رنگ بهتری پیدا کند.
  2. در یک قابلمه جداگانه، آب را به جوش بیاورید و رشته پلویی را به آن اضافه کنید.
  3. بعد از 5 تا 7 دقیقه، رشته پلویی را آبکش کنید.

مرحله سوم: آماده سازی برنج

  1. برنج را به همراه آب و نمک خیس کنید.
  2. در یک قابلمه، آب را به جوش بیاورید و برنج را به آن اضافه کنید.
  3. بعد از اینکه برنج کمی نرم شد، رشته پلویی آبکش شده را به آن اضافه کنید.
  4. برنج و رشته را آبکش کنید.

مرحله چهارم: سرخ کردن مرغ

  1. در یک تابه، کمی روغن را داغ کنید و مرغ های مزه دار شده را به آن اضافه کنید.
  2. مرغ ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند.

مرحله پنجم: آماده سازی کشمش و زرشک

  1. کشمش را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکش کنید.
  2. زرشک را به همراه کمی شکر و آب در یک تابه تفت دهید.

مرحله ششم: ته دیگ و پخت نهایی

  1. در یک قابلمه، کمی روغن و زعفران دم شده بریزید.
  2. سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش داده و ته قابلمه بچینید.
  3. برنج و رشته را به همراه مرغ، کشمش و زرشک به قابلمه اضافه کنید.
  4. کره را روی برنج قرار دهید و در قابلمه را ببندید.
  5. با حرارت ملایم به مدت 40 تا 50 دقیقه پخت کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3nwkg3

پربیننده ترین




اخبار داغ