ترفند تهیه بستنی کیم خانگی | این طعم نوستالژی رو خودت خیلی راحت تو خونه درست کن! +ویدئو
بستنی کیم خانگی: خنکای خوشمزه تابستانی
بستنی کیم، یه خوراکی خوشمزه و نوستالژیکه که خیلیها خاطرات خوبی باهاش دارن. درست کردن این بستنی توی خونه خیلی راحته و میتونید با طعمهای مختلف اونو امتحان کنید.
در اینجا یه دستور ساده برای تهیه بستنی کیم خانگی بهتون ارائه میدم:
مواد لازم:
2 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه خامه
1 قاشق چایخوری وانیل
1/4 قاشق چایخوری نمک
مراحل تهیه:
شیر، شکر، خامه، وانیل و نمک رو توی یه قابلمه با هم مخلوط کنید.
روی حرارت متوسط، مخلوط رو هم بزنید تا شکر حل بشه و بجوش بیاد.
بعد از جوش اومدن، حرارت رو کم کنید و به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشونید.
مخلوط رو از روی حرارت بردارید و بذارید تا خنک بشه.
بعد از خنک شدن کامل، مخلوط رو توی یه ظرف دربسته بریزید و به مدت حداقل 4 ساعت توی فریزر بذارید تا سفت بشه.
بستنی رو هر 30 دقیقه هم بزنید تا از تشکیل شدن کریستالهای یخ جلوگیری کنید.
بعد از اینکه بستنی به غلظت دلخواه رسید، میتونید اونو سرو کنید.
نکات:
برای طعمهای مختلف، میتونید از میوه، شکلات، آجیل یا هر چیز دیگهای که دوست دارید به بستنی اضافه کنید.
اگر میخواید بستنی رو با طعم میوه درست کنید، ابتدا میوه رو پوره کنید و بعد به مخلوط شیر اضافه کنید.
برای روکش بستنی میتونید از شکلات ذوب شده، پودر پسته، یا هر چیز دیگهای که دوست دارید استفاده کنید.