توپک مرغ | درست کردن توپک مرغ

ترفند درست کردن توپک مرغ | این فینگرفودی فوری و خوشمزه خودش یه غذای کامله+ ویدئو

توپک مرغ یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می‌توان آن را تهیه کرد. این فینگرفود برای مهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است و می‌تواند به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو شود.
کد خبر: 2617
ترفند درست کردن توپک مرغ | این فینگرفودی فوری و خوشمزه خودش یه غذای کامله+ ویدئو

توپک مرغ یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می‌توان آن را تهیه کرد. این فینگرفود برای مهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است و می‌تواند به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو شود.

مواد لازم برای تهیه توپک مرغ

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • مغز ران: ۱ عدد
  • نون تست دورگیری شده: ۴ تا ۵ عدد
  • سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه توپک مرغ

۱. سینه مرغ و مغز ران را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه چرخ کنید. ۲. نون تست‌های دورگیری شده را نیز به همراه سس کچاپ به مواد چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۳. از مواد آماده شده به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل توپ درآورید. ۴. روی توپک‌ها را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۵. توپک‌های مرغ را در سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود و طلایی شود.

نکات مهم در تهیه توپک مرغ

  • برای اینکه توپک‌های مرغ شما منسجم‌تر شوند، می‌توانید به آن‌ها مقداری تخم مرغ یا نان خشک اضافه کنید.
  • برای اینکه توپک‌های مرغ شما ظاهری زیباتر داشته باشند، می‌توانید آن‌ها را با پودر سوخاری یا کنجد تزئین کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو 

​​​




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3q7na2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس 9 ماه پیش

اشتباهی نوشتید روی توپک هارو پنیر پیتزا بریزید!!!!! یعنی هرمس ندونه و انجام بده کلا به فنا رفته زحمتش و موادش. ای کاش بیشتر دقت کنید شاید کسی بی تجربست!!!!