ترفند درست کردن توپک مرغ | این فینگرفودی فوری و خوشمزه خودش یه غذای کامله+ ویدئو
توپک مرغ یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی میتوان آن را تهیه کرد. این فینگرفود برای مهمانیها و مجالس بسیار مناسب است و میتواند به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو شود.
مواد لازم برای تهیه توپک مرغ
- سینه مرغ: ۱ عدد
- مغز ران: ۱ عدد
- نون تست دورگیری شده: ۴ تا ۵ عدد
- سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه توپک مرغ
۱. سینه مرغ و مغز ران را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه چرخ کنید. ۲. نون تستهای دورگیری شده را نیز به همراه سس کچاپ به مواد چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۳. از مواد آماده شده به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل توپ درآورید. ۴. روی توپکها را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۵. توپکهای مرغ را در سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود و طلایی شود.
در میان اخبار
نکات مهم در تهیه توپک مرغ
- برای اینکه توپکهای مرغ شما منسجمتر شوند، میتوانید به آنها مقداری تخم مرغ یا نان خشک اضافه کنید.
- برای اینکه توپکهای مرغ شما ظاهری زیباتر داشته باشند، میتوانید آنها را با پودر سوخاری یا کنجد تزئین کنید.
نوش جان!
دیدگاه ها
اشتباهی نوشتید روی توپک هارو پنیر پیتزا بریزید!!!!! یعنی هرمس ندونه و انجام بده کلا به فنا رفته زحمتش و موادش. ای کاش بیشتر دقت کنید شاید کسی بی تجربست!!!!
پربیننده ترین
دیدگاه ها
اشتباهی نوشتید روی توپک هارو پنیر پیتزا بریزید!!!!! یعنی هرمس ندونه و انجام بده کلا به فنا رفته زحمتش و موادش. ای کاش بیشتر دقت کنید شاید کسی بی تجربست!!!!