ترفند درست کردن پاستای بی همهچیز! | با کمترین و سادهترین مواد، یه پاستای خوشمزه بپز+ویدئو
پاستا گوجه یک غذای ساده و خوشمزه است که میتواند با سلیقههای مختلف سازگار شود. این غذا را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
کد خبر: 3365
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این غذا به دلیل تنوع بالایی که دارد، میتواند با سلیقههای مختلف سازگار شود. یکی از سادهترین و خوشمزهترین انواع پاستا، پاستای گوجه است. این غذا با استفاده از مواد اولیهای ساده و در دسترس تهیه میشود و میتواند یک وعده غذایی کامل و لذیذ باشد.
مواد لازم:
- 2 لیوان پاستا
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1/5 لیوان پوره گوجه
- مقداری ریحان
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
- ادویهها (نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، پاپریکا)
طرز تهیه:
- پاستا را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
- پیاز را رنده کنید و در تابهای با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شود.
- پوره گوجه را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
- ادویهها را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- ریحان را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- پنیر پارمسان را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- پاستا را آبکش کنید و به مواد اضافه کنید.
- مقداری از آب پاستا را نیز اضافه کنید.
- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه با شعله ملایم بجوشد تا مزهها به خورد هم بروند.
نکات:
در میان اخبار
- برای اینکه پاستا خوشطعمتر شود، میتوانید از پاستای فرمی استفاده کنید.
- اگر دوست دارید پاستای شما تند باشد، میتوانید مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
- میتوانید از هر نوع سبزیجات دلخواه خود، مانند قارچ، فلفل دلمهای، یا بروکلی، در این غذا استفاده کنید
پاستا گوجه را میتوانید با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید و به همراه نان یا سالاد سرو کنید.
پاستا گوجه یک غذای ساده و خوشمزه است که میتواند با سلیقههای مختلف سازگار شود. این غذا را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3q9m94