پیشنهاد ناهار | پیشنهاد ناهار‌ بدون گوشت و مرغ

ناهار امروز پیشنهاد من: چند غذای فوری و بدون گوشت برای نهار که تضمینی خوشمزه‌ هستند

در جستجوی یک ناهار خوشمزه و سریع، انتخاب غذاهای بدون گوشت می‌تواند هم سالم و هم لذت‌بخش باشد. در ادامه چند پیشنهاد برای ناهارهای فوری و گیاهی که طعم و مزه‌ فوق‌العاده‌ای دارند، ارائه شده است.
کد خبر: 11341
ناهار امروز پیشنهاد من: چند غذای فوری و بدون گوشت برای نهار که تضمینی خوشمزه‌ هستند

در جستجوی یک ناهار خوشمزه و سریع، انتخاب غذاهای بدون گوشت می‌تواند هم سالم و هم لذت‌بخش باشد. در ادامه چند پیشنهاد برای ناهارهای فوری و گیاهی که طعم و مزه‌ فوق‌العاده‌ای دارند، ارائه شده است.

۱. پاستا آلفردو با قارچ

مواد لازم:

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۱ پیمانه
  • پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
  • پاستا: ۲۰۰ گرم
  • جعفری تازه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. قارچ‌ها را به صورت نازک برش دهید.
  2. سیر را ریز خرد کنید.
  3. پاستا را در آب جوش و نمک بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کنید.
  4. در تابه‌ای بزرگ، کره را ذوب کرده و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
  5. قارچ‌ها را اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
  6. خامه را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  7. پنیر پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید.
  8. پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  9. پاستا را در ظرف سرو ریخته و با جعفری تازه تزیین کنید.

۲. سالاد نخود و سبزیجات

مواد لازم:

  • نخود پخته: ۱ پیمانه
  • خیار: ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
  • پیاز قرمز: ۱/۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز قرمز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.
  2. نخود پخته شده را در کاسه‌ای بزرگ بریزید.
  3. سبزیجات خرد شده را به نخود اضافه کنید.
  4. آب لیموترش و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید.
  5. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. سالاد را می‌توانید بلافاصله سرو کنید یا برای طعم بهتر چند ساعت در یخچال نگه دارید.

۳. برگر لوبیا سیاه

مواد لازم:

  • لوبیا سیاه پخته: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • سیر: ۲ حبه
  • پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نان برگر: ۴ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در میان اخبار

  1. پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
  2. لوبیا سیاه پخته را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و با چنگال له کنید تا حالت پوره‌ای پیدا کند.
  3. پیاز، سیر، پودر زیره، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل را به لوبیا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. از مخلوط به اندازه یک کتلت بردارید و به شکل برگر درآورید.
  5. روغن زیتون را در تابه‌ای گرم کنید و برگرها را در آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود.
  6. برگرها را با نان برگر و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

۴. سوپ عدس

مواد لازم:

  • عدس: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • هویج: ۲ عدد
  • اسفناج تازه: ۱ پیمانه
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • آب سبزیجات: ۴ پیمانه

طرز تهیه:

  1. عدس را بشویید و آبکش کنید.
  2. پیاز، سیر و هویج را ریز خرد کنید.
  3. در قابلمه‌ای بزرگ، پیاز و سیر را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  4. هویج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  5. عدس و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
  6. حرارت را کاهش دهید و بگذارید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا عدس‌ها نرم شوند.
  7. اسفناج تازه را به سوپ اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزد.
  8. آبلیمو، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و سرو کنید.

۵. املت سبزیجات

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • اسفناج تازه: ۱ پیمانه
  • گوجه‌فرنگی: ۱ عدد
  • پنیر (فِتا یا چدار): ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید.
  2. اسفناج را خرد کنید و گوجه‌فرنگی را به صورت نازک برش دهید.
  3. روغن زیتون را در تابه‌ای گرم کنید.
  4. اسفناج و گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
  5. مخلوط تخم‌مرغ را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
  6. پنیر را روی تخم‌مرغ‌ها بپاشید و بگذارید تا پنیر ذوب شود.
  7. املت را از تابه بردارید و سرو کنید.

۶. تاکوهای سبزیجات

مواد لازم:

  • ذرت پخته: ۱ پیمانه
  • لوبیا پخته: ۱ پیمانه
  • آووکادو: ۱ عدد
  • کاهو خرد شده: ۱ پیمانه
  • نان تورتیلا: ۴ عدد
  • سس سالسا: به مقدار لازم
  • لیموترش: ۱ عدد

طرز تهیه:

  1. ذرت و لوبیا را در کاسه‌ای مخلوط کنید.
  2. آووکادو را خرد کرده و به مخلوط ذرت و لوبیا اضافه کنید.
  3. نان‌های تورتیلا را گرم کنید.
  4. مخلوط سبزیجات را روی نان‌های تورتیلا بریزید.
  5. کاهو خرد شده را اضافه کنید.
  6. سس سالسا و آب لیموترش را روی مواد بریزید.
  7. تاکوها را رول کرده و سرو کنید.

نتیجه‌گیری

این غذاهای فوری و بدون گوشت، گزینه‌های خوشمزه و مقوی برای ناهار هستند که می‌توانند به‌راحتی و در کمترین زمان آماده شوند. با امتحان این دستورها، ناهاری سالم و لذت‌بخش را تجربه کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3qkrn3

پربیننده ترین




اخبار داغ