ترفند تهیه موچی ژاپنی | هنوزم از بیرون این خوراکی گرون رو میخری ؟ +ویدئو
موچی ژاپنی: دسری لطیف و خوشمزه
موچی، یک شیرینی سنتی ژاپنی است که با آرد برنج چسبناک (موتچیکو) تهیه میشود. این شیرینی بافتی نرم و لطیف و طعمی ملایم دارد و میتوان آن را با طعمها و فیلینگهای مختلفی تهیه کرد.
در اینجا طرز تهیه موچی ژاپنی به روش سنتی را به شما آموزش میدهیم:
مواد لازم:
آرد برنج چسبناک (موتچیکو): ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲۵ گرم
پودر قند: ۲۵ گرم
آب: ۱۵۰ میلی لیتر
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
برای فیلینگ:
خامه فرم گرفته: به مقدار دلخواه
مربای توت فرنگی: به مقدار دلخواه
پودر کاکائو: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آماده سازی آرد: آرد برنج چسبناک و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید تا ناخالصیهای آرد گرفته شود.
ترکیب مواد: پودر قند و نمک را به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
اضافه کردن آب: به تدریج آب را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و نرم به دست آید.
بخارپز کردن خمیر: خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در بخارپز بخارپز کنید.
ورز دادن خمیر: خمیر بخارپز شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با دست ورز دهید تا خنک و صاف شود.
شکل دادن به موچی: خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
فیلینگ موچی: در وسط هر توپ موچی، مقداری خامه فرم گرفته، مربای توت فرنگی و پودر کاکائو قرار دهید.
سرو موچی: موچیهای آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکات:
برای تهیه موچی میتوانید از آرد برنج معمولی نیز استفاده کنید، اما بافت موچی به لطافت موچی تهیه شده با آرد برنج چسبناک نخواهد بود.
اگر خمیر موچی بیش از حد سفت بود، میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید.
برای ورز دادن خمیر موچی میتوانید از یک قاشق چوبی یا کاردک استفاده کنید.
موچی را میتوانید به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
انواع موچی:
داگوی موچی: موچی ساده بدون فیلینگ
آنجو موچی: موچی با فیلینگ رب لوبیا قرمز شیرین
ایچیموجی موچی: موچی با فیلینگ توت فرنگی
کاستارد موچی: موچی با فیلینگ کاستارد
امیدواریم از این دستور تهیه موچی ژاپنی لذت ببرید!