ترفند تهیه بستنی خانگی برای درد لثه | برای کوچولویی که میخواد دندون دربیاره عالیه! +ویدئو
این بستنی خوشمزه و مغذی، یک گزینه عالی برای خنک شدن در گرمای تابستان و همچنین یک دسر سالم و طبیعی است
کد خبر: 8292
بستنی خانگی با بادام و خرما:
این بستنی خوشمزه و مغذی، یک گزینه عالی برای خنک شدن در گرمای تابستان و همچنین یک دسر سالم و طبیعی است.
مواد لازم:
- 200 گرم خرما بدون هسته
- 100 گرم بادام
- 250 میلی لیتر شیر نارگیل
- 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل (اختیاری)
- کمی نمک (اختیاری)
دستورالعمل:
در میان اخبار
- خرمای بدون هسته را به مدت 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید. سپس آبکش کرده و با حوله خشک کنید.
- بادام ها را به مدت 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید. سپس آبکش کرده و پوست آنها را جدا کنید.
- خرما، بادام، شیر نارگیل، عسل (اگر استفاده می کنید)، عصاره وانیل (اگر استفاده می کنید) و نمک (اگر استفاده می کنید) را در مخلوط کن بریزید.
- مخلوط را تا زمانی که صاف و پف دار شود مخلوط کنید.
- مخلوط را به ظرف درب دار منتقل کنید و حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
- قبل از سرو، بستنی را حدود 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
نکات:
- می توانید از هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید به جای بادام استفاده کنید.
- برای طعم قوی تر خرما، می توانید از خرمای مدجوول استفاده کنید.
- اگر مخلوط کن قدرتمندی ندارید، ممکن است لازم باشد خرما را قبل از مخلوط کردن کمی خرد کنید.
- می توانید به جای عسل از شربت افرا یا شیره خرما استفاده کنید.
- برای یک بستنی با طعم قوی تر وانیل، می توانید از 1/2 قاشق چایخوری پودر وانیل استفاده کنید.
- می توانید بستنی را با تکه های خرما، بادام خرد شده یا میوه های تازه سرو کنید.
این بستنی خانگی خوشمزه و مغذی را امتحان کنید و از آن لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3w9w54