کوکو سبزی | رولت کوکو سبزی

ترفند درست کردن رولت کوکو سبزی | کوکو سبزی رو اینقدر به روش قدیمی و تکراری نپز+ویدئو

رولت کوکو سبزی، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که می‌تواند به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا سرو شود. این رولت، از دو لایه کوکو سبزی تشکیل شده است که یک لایه پنیر خامه ای، گردو و زرشک بین آنها قرار گرفته است.
کد خبر: 4344
ترفند درست کردن رولت کوکو سبزی | کوکو سبزی رو اینقدر به روش قدیمی و تکراری نپز+ویدئو

رولت کوکو سبزی، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که می‌تواند به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا سرو شود. این رولت، از دو لایه کوکو سبزی تشکیل شده است که یک لایه پنیر خامه ای، گردو و زرشک بین آنها قرار گرفته است.

مواد لازم

  • برای لایه زعفرانی:
    • ۲ عدد تخم مرغ
    • نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
    • ۲ قاشق غذاخوری شیر
    • ۲ قاشق غذاخوری روغن
    • ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
    • مقداری عصاره زعفران
  • برای مواد میانی:
    • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
    • ۲ قاشق غذاخوری گردو خرد شده
    • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
  • برای کوکو سبزی:
    • ۳ عدد تخم مرغ
    • نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر
    • ۲۰۰ گرم سبزی کوکو
    • ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
    • ۳ قاشق غذاخوری روغن
    • گوجه گیلاسی برای تزئین

طرز تهیه

لایه زعفرانی

۱. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا خوب کف کنند. ۲. نمک، فلفل سیاه و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۳. روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴. آرد سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۵. عصاره زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد میانی

۱. پنیر خامه ای را در یک کاسه بریزید و با چنگال له کنید. ۲. گردو و زرشک را اضافه کنید و مخلوط کنید.

کوکو سبزی

۱. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا خوب کف کنند. ۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۳. سبزی کوکو را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴. آرد سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله نهایی

۱. یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن بریزید. ۲. یک چهارم از مواد لایه زعفرانی را در تابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. ۳. مواد میانی را روی لایه زعفرانی بریزید. ۴. یک چهارم از مواد کوکو سبزی را روی مواد میانی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. ۵. وقتی یک طرف رولت پخت، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید. ۶. رولت را از تابه خارج کنید و بگذارید خنک شود. ۷. رولت را به صورت دلخواه برش بزنید و با گوجه گیلاسی تزئین کنید.

نکات

  • می‌توانید به جای عصاره زعفران از پودر زعفران استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید رولت شما طعم تندتری داشته باشد، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند تره، جعفری یا گشنیز نیز در کوکو سبزی استفاده کنید.

رولت کوکو سبزی، طعمی بی‌نظیر و منحصر به فرد دارد. طعم زعفرانی لایه زیرین، با طعم پنیر خامه ای و سبزیجات در لایه میانی ترکیبی فوق‌العاده را ایجاد می‌کند. این رولت، گزینه‌ای عالی برای یک وعده غذایی لذیذ و مقوی است.

منبع ویدئو

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wja62

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


9 ماه پیش

طعم ومزه کوکوهای قدیمی وسنتی وسلامتو کجا میشه پیدا کرد کوکو هابا متودد جدید فقط شکل قشنگتری دارند ولی از نظر طعم وسلامت کیفیت پایینتری دارن