کوکو سبزی | رولت کوکو سبزی

ترفند درست کردن رولت کوکو سبزی | کوکو سبزی رو اینقدر به روش قدیمی و تکراری نپز+ویدئو

رولت کوکو سبزی، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که می‌تواند به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا سرو شود. این رولت، از دو لایه کوکو سبزی تشکیل شده است که یک لایه پنیر خامه ای، گردو و زرشک بین آنها قرار گرفته است.
کد خبر: 4344
ترفند درست کردن رولت کوکو سبزی | کوکو سبزی رو اینقدر به روش قدیمی و تکراری نپز+ویدئو

رولت کوکو سبزی، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که می‌تواند به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا سرو شود. این رولت، از دو لایه کوکو سبزی تشکیل شده است که یک لایه پنیر خامه ای، گردو و زرشک بین آنها قرار گرفته است.

مواد لازم

  • برای لایه زعفرانی:
    • ۲ عدد تخم مرغ
    • نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
    • ۲ قاشق غذاخوری شیر
    • ۲ قاشق غذاخوری روغن
    • ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
    • مقداری عصاره زعفران
  • برای مواد میانی:
    • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
    • ۲ قاشق غذاخوری گردو خرد شده
    • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
  • برای کوکو سبزی:
    • ۳ عدد تخم مرغ
    • نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر
    • ۲۰۰ گرم سبزی کوکو
    • ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
    • ۳ قاشق غذاخوری روغن
    • گوجه گیلاسی برای تزئین

طرز تهیه

لایه زعفرانی

۱. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا خوب کف کنند. ۲. نمک، فلفل سیاه و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۳. روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴. آرد سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۵. عصاره زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد میانی

۱. پنیر خامه ای را در یک کاسه بریزید و با چنگال له کنید. ۲. گردو و زرشک را اضافه کنید و مخلوط کنید.

کوکو سبزی

۱. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا خوب کف کنند. ۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۳. سبزی کوکو را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴. آرد سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله نهایی

۱. یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن بریزید. ۲. یک چهارم از مواد لایه زعفرانی را در تابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. ۳. مواد میانی را روی لایه زعفرانی بریزید. ۴. یک چهارم از مواد کوکو سبزی را روی مواد میانی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. ۵. وقتی یک طرف رولت پخت، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید. ۶. رولت را از تابه خارج کنید و بگذارید خنک شود. ۷. رولت را به صورت دلخواه برش بزنید و با گوجه گیلاسی تزئین کنید.

نکات

  • می‌توانید به جای عصاره زعفران از پودر زعفران استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید رولت شما طعم تندتری داشته باشد، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند تره، جعفری یا گشنیز نیز در کوکو سبزی استفاده کنید.

رولت کوکو سبزی، طعمی بی‌نظیر و منحصر به فرد دارد. طعم زعفرانی لایه زیرین، با طعم پنیر خامه ای و سبزیجات در لایه میانی ترکیبی فوق‌العاده را ایجاد می‌کند. این رولت، گزینه‌ای عالی برای یک وعده غذایی لذیذ و مقوی است.

منبع ویدئو

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wja62

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


10 ماه پیش

طعم ومزه کوکوهای قدیمی وسنتی وسلامتو کجا میشه پیدا کرد کوکو هابا متودد جدید فقط شکل قشنگتری دارند ولی از نظر طعم وسلامت کیفیت پایینتری دارن