پختن برنج | پختن برنج با قند

ترفند پختن برنج با قند | تمام عمر برنج رو با روش اشتباهی می‌پختیم!+ویدئو

برنج را می توان به روش های مختلفی پخت. یکی از روش های پخت برنج، پخت آن با قند است که باعث می‌شود عطر و طعم اصلی برنج آزاد شود.
کد خبر: 4592
ترفند پختن برنج با قند | تمام عمر برنج رو با روش اشتباهی می‌پختیم!+ویدئو

برنج، یکی از مواد غذایی اصلی در بسیاری از کشورهای جهان است. این ماده غذایی، منبع خوبی از کربوهیدرات، فیبر، و پروتئین است.

برنج را می توان به روش های مختلفی پخت. یکی از روش های پخت برنج، پخت آن با قند است که باعث می‌شود عطر و طعم اصلی برنج آزاد شود.

طرز تهیه برنج با قند

برای تهیه برنج با قند، به مواد زیر نیاز دارید:

در میان اخبار

  • برنج: ۲ پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • قند: ۲ حبه

طرز تهیه:

۱. برنج را با آب سرد بشویید تا آب آن زلال شود. ۲. برنج شسته شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید. ۳. آب، نمک، و قند را به برنج اضافه کنید. ۴. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. ۵. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. ۶. برنج را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و برنج نرم شود. ۷. پس از پخت، برنج را در یک کاسه بریزید و با قاشق هم بزنید تا ته نشین نشود.

نکات:

  • برای اینکه برنج شما نرم و خوشمزه شود، از برنج ایرانی استفاده کنید.
  • اگر از برنج خارجی استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد زمان پخت را کمی افزایش دهید.
  • برای اینکه برنج شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می توانید به آن کمی هل، دارچین، یا گلاب اضافه کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wjex2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


هر5 ماه پیش

ته نشین نشه خیلی واردی خاخورجان

5 ماه پیش

برنج خودش قند داره حالا توش قند بریزیم گمون نمی کنم شایددشیرازیا یا اصفهانیا اینکارو انجام بدن ولی شمالی جماعت نمیخوره فقط ی شیرین خورشت دارم ولی پلو رو نه

پریا5 ماه پیش

شیرین پلو هستش مخصوص جنوبه .شمالیها دوست نداریم .

رقیه5 ماه پیش

اشاره نکردین که تو روش کته یا آبکش حبه قند رو اضافه کنیم اگه تو روش کته باشه برنج شیرین نمیشه

5 ماه پیش

کی میخواد اونوبخوره