پختن برنج | پختن برنج با قند

ترفند پختن برنج با قند | تمام عمر برنج رو با روش اشتباهی می‌پختیم!+ویدئو

برنج را می توان به روش های مختلفی پخت. یکی از روش های پخت برنج، پخت آن با قند است که باعث می‌شود عطر و طعم اصلی برنج آزاد شود.
کد خبر: 4592
ترفند پختن برنج با قند | تمام عمر برنج رو با روش اشتباهی می‌پختیم!+ویدئو

برنج، یکی از مواد غذایی اصلی در بسیاری از کشورهای جهان است. این ماده غذایی، منبع خوبی از کربوهیدرات، فیبر، و پروتئین است.

برنج را می توان به روش های مختلفی پخت. یکی از روش های پخت برنج، پخت آن با قند است که باعث می‌شود عطر و طعم اصلی برنج آزاد شود.

طرز تهیه برنج با قند

برای تهیه برنج با قند، به مواد زیر نیاز دارید:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • قند: ۲ حبه

طرز تهیه:

۱. برنج را با آب سرد بشویید تا آب آن زلال شود. ۲. برنج شسته شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید. ۳. آب، نمک، و قند را به برنج اضافه کنید. ۴. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. ۵. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. ۶. برنج را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و برنج نرم شود. ۷. پس از پخت، برنج را در یک کاسه بریزید و با قاشق هم بزنید تا ته نشین نشود.

نکات:

  • برای اینکه برنج شما نرم و خوشمزه شود، از برنج ایرانی استفاده کنید.
  • اگر از برنج خارجی استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد زمان پخت را کمی افزایش دهید.
  • برای اینکه برنج شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می توانید به آن کمی هل، دارچین، یا گلاب اضافه کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wjex2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


هر10 ماه پیش

ته نشین نشه خیلی واردی خاخورجان

10 ماه پیش

برنج خودش قند داره حالا توش قند بریزیم گمون نمی کنم شایددشیرازیا یا اصفهانیا اینکارو انجام بدن ولی شمالی جماعت نمیخوره فقط ی شیرین خورشت دارم ولی پلو رو نه

پریا10 ماه پیش

شیرین پلو هستش مخصوص جنوبه .شمالیها دوست نداریم .

رقیه10 ماه پیش

اشاره نکردین که تو روش کته یا آبکش حبه قند رو اضافه کنیم اگه تو روش کته باشه برنج شیرین نمیشه

10 ماه پیش

کی میخواد اونوبخوره