کباب تابه‌ای | کباب تابه‌ای بدون وا رفتن

ترفند درست کردن کباب تابه‌ای بدون وا رفتن | راز کباب تابه‌ای آبدار و خوشمزه که تا الان نمی‌دونستی

کباب تابه‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به دلیل سادگی طرز تهیه و طعم خوب، طرفداران زیادی دارد. اما گاهی اوقات ممکن است در هنگام پخت کباب تابه‌ای، این غذا از هم وا برود یا سفت و خشک شود. در این مقاله، قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه یک کباب تابه‌ای خوشمزه و بدون وا رفتن درست کنید.
کد خبر: 4520
ترفند درست کردن کباب تابه‌ای بدون وا رفتن | راز کباب تابه‌ای آبدار و خوشمزه که تا الان نمی‌دونستی

کباب تابه‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به دلیل سادگی طرز تهیه و طعم خوب، طرفداران زیادی دارد. اما گاهی اوقات ممکن است در هنگام پخت کباب تابه‌ای، این غذا از هم وا برود یا سفت و خشک شود. در این مقاله، قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه یک کباب تابه‌ای خوشمزه و بدون وا رفتن درست کنید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله بدون چربی به مقدار دلخواه
  • پیاز درشت رنده شده به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • پیاز سماغی (آموزش آن در پست‌های قبلی موجود است)

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت را چرخ کنید. ۲. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۳. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد با هم یکدست شوند. ۴. از مایه کباب به اندازه دلخواه بردارید و به شکل کوفته‌های کوچک درآورید. ۵. گوجه فرنگی‌ها را حلقه حلقه خرد کنید. ۶. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. ۷. کباب‌های تابه‌ای را در تابه بچینید و گوجه فرنگی‌های حلقه شده را روی آن‌ها قرار دهید. ۸. در تابه را نبندید و اجازه دهید کباب‌ها به آرامی بپزند. ۹. هر چند دقیقه یک بار، کباب‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف آن‌ها به طور یکنواخت بپزند. ۱۰. در اواسط پخت، آب پیاز رنده شده را به تابه اضافه کنید. ۱۱. زمانی که کباب‌ها به طور کامل پخته شدند، آن‌ها را همراه با پیاز سماغی سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه کباب تابه‌ای از هم وا نرود، حتما آب پیاز را خوب بگیرید.
  • اضافه کردن کره به کباب تابه‌ای باعث خوش عطر و طعم شدن آن می‌شود.
  • در تابه را در هنگام پخت کباب تابه‌ای نبندید، زیرا باعث خشک شدن کباب‌ها می‌شود.
  • اضافه کردن آب پیاز و زعفران دم کرده در اواسط پخت، باعث خوشمزگی بیشتر کباب تابه‌ای می‌شود.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، می‌توانید یک کباب تابه‌ای خوشمزه و بدون وا رفتن درست کنید.

 

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wjvx2

پربیننده ترین




اخبار داغ