ترفند درست کردن ترشی اسپانیایی | یکی از خوشمزهترین ترشیهایی که خیلی هم راحته+ویدئو
ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشیهای محبوب در کشورهای اسپانیا، پرتغال و آمریکای لاتین است. این ترشی از ترکیب فلفل دلمهای، زیتون، قارچ، ذرت، خرفه یا سیاهدانه، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه و روغن زیتون و سرکه تهیه میشود.
طرز تهیه ترشی اسپانیایی
مواد لازم:
- فلفل دلمهای قرمز: ۲ عدد
- زیتون بیهسته: ۳۰۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- ذرت: ۱ لیوان
- خرفه یا سیاهدانه: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: نصف لیوان
- سرکه: ۲ لیوان
- آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در میان اخبار
۱. فلفل دلمهایها را خرد کنید. ۲. زیتونها را بشویید و آبکش کنید. ۳. قارچها را بشویید و پوست بگیرید. سپس، آنها را به صورت ورقهای خرد کنید. ۴. ذرت را در یک قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس، آن را آبکش کنید. ۵. همه مواد را در یک ظرف شیشهای یا پلاستیکی بریزید. ۶. در یک قابلمه، روغن زیتون، سرکه، آب لیمو، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ۷. مخلوط داغ را روی مواد داخل ظرف بریزید و درب ظرف را محکم ببندید. ۸. ظرف را در یخچال قرار دهید و به مدت ۳ روز بگذارید بماند.
نکات:
- برای اینکه قارچها سیاه نشوند، آنها را قبل از اضافه کردن به ترشی، به مدت ۲ دقیقه در آب جوش بیندازید.
- اگر میخواهید ترشی را زودتر مصرف کنید، قارچها را بیشتر بجوشانید.
- میتوانید از سرکه سفید یا سرکه قرمز هم استفاده کنید.
- این ترشی در عرض ۳ روز آماده میشود، اما بهتر است آن را ۱۰ روز در یخچال بگذارید تا ترشی کاملاً جا بیفتد.