نخود کرانچی | تهیه نخود کرانچی

ترفند تهیه نخود کرانچی‌ | واسه کوچولوهات به جای هله هوله این کرانچی های نخودی رو درست کن +ویدئو

نخود کرانچی، یک میان وعده سالم، خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل سادگی در تهیه و مواد اولیه در دسترس، به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. این خوراکی مغذی، سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های گروه B است و می‌تواند جایگزینی عالی برای چیپس و سایر تنقلات ناسالم باشد.
کد خبر: 11292
ترفند تهیه نخود کرانچی‌ | واسه کوچولوهات به جای هله هوله این کرانچی های نخودی رو درست کن +ویدئو

نخود کرانچی: میان وعده‌ای سالم، خوشمزه و اقتصادی

نخود کرانچی، یک میان وعده سالم، خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل سادگی در تهیه و مواد اولیه در دسترس، به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. این خوراکی مغذی، سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های گروه B است و می‌تواند جایگزینی عالی برای چیپس و سایر تنقلات ناسالم باشد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه نخود کرانچی با استفاده از نخود پخته، ارده، فلفل سیاه، پودر کچاپ، نمک، سس خردل و سس قرمز را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • نخود پخته: 2 پیمانه
  • ارده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری
  • پودر کچاپ: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: سر قاشق چای‌خوری
  • سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • سس قرمز: 1 قاشق غذاخوری

نکات:

  • می‌توانید از هر نوع نخودی که دوست دارید برای تهیه این خوراکی استفاده کنید.
  • اگر به ارده دسترسی ندارید، می‌توانید از 2 قاشق غذاخوری (پوره کنجد) به جای آن استفاده کنید.
  • می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پودر پیاز یا پودر پاپریکا نیز در این خوراکی استفاده کنید.
  • اگر طعم تند را دوست دارید، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را در مواد نخود کرانچی افزایش دهید.
  • برای تهیه نخود کرانچی کم‌نمک، می‌توانید مقدار نمک را در مواد کاهش دهید یا حذف کنید.

طرز تهیه:

  1. فر را گرم کنید: فر را با دمای 180 تا 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. نخودها را آبکش کنید: نخودهای پخته شده را در آبکش بریزید و آب اضافی آنها را بگیرید.
  3. مواد را مخلوط کنید: نخودهای آبکش شده، ارده، فلفل سیاه، پودر کچاپ، نمک، سس خردل و سس قرمز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا به طور یکدست آغشته شوند.
  4. نخودها را روی سینی فر بچینید: یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نخودهای آغشته شده به مواد را به صورت یکنواخت روی سینی بچینید.
  5. نخودها را بپزید: سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا نخودها ترد و برشته شوند.
  6. نخود کرانچی را سرو کنید: پس از پخت، نخود کرانچی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس می‌توانید آن را به عنوان میان وعده یا در کنار غذا سرو کنید.

نوش جان!

نکات:

  • می‌توانید نخود کرانچی را به مدت 2 تا 3 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wq953

پربیننده ترین




اخبار داغ