ترشی فلفل | تهیه ترشی فلفل

ترفند تهیه ترشی فلفل | با این روش یه طعم ویژه و ناب رو تجربه کن! +ویدئو

ترشی فلفل، یکی از چاشنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در کنار غذاهای مختلف سرو می شود. این ترشی خوشمزه، علاوه بر طعم و مزه ی تند و تیزی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. فلفل، سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و کاهش التهاب کمک می کند.
کد خبر: 9444
ترفند تهیه ترشی فلفل | با این روش یه طعم ویژه و ناب رو تجربه کن! +ویدئو

ترشی فلفل: طعمی تند و تیز برای سفره های ایرانی!

ترشی فلفل، یکی از چاشنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در کنار غذاهای مختلف سرو می شود. این ترشی خوشمزه، علاوه بر طعم و مزه ی تند و تیزی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. فلفل، سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و کاهش التهاب کمک می کند.

در این مقاله، به شما دو روش ساده و کاربردی برای تهیه ی ترشی فلفل به روش سنتی و با مخلوط کن را آموزش می دهیم:

روش اول: طرز تهیه ی ترشی فلفل سنتی

مواد لازم:

  • 500 گرم فلفل سبز تند (دلخواه)
  • 250 گرم سرکه سفید
  • 100 گرم آب
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (اختیاری)
  • 1 حبه سیر (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. ابتدا، فلفل ها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
  2. اگر می خواهید ترشی شما خیلی تند نباشد، می توانید تخم فلفل ها را جدا کنید.
  3. فلفل ها را در یک شیشه ی تمیز و خشک بریزید.
  4. در یک قابلمه، سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
  5. بعد از اینکه محلول به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  6. محلول خنک شده را به شیشه ی حاوی فلفل ها اضافه کنید.
  7. گلبرگ محمدی و سیر (در صورت تمایل) را به شیشه اضافه کنید.
  8. درپوش شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.
  9. ترشی فلفل بعد از 3 تا 4 روز آماده ی مصرف می شود.

نکات تکمیلی:

  • می توانید از انواع مختلف فلفل سبز تند برای تهیه ی این ترشی استفاده کنید.
  • اگر می خواهید ترشی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را افزایش دهید.
  • می توانید به جای سرکه سفید، از سرکه بالزامیک یا سرکه خرما نیز در این ترشی استفاده کنید.
  • ترشی فلفل را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.

روش دوم: طرز تهیه ی ترشی فلفل با مخلوط کن

مواد لازم:

  • 500 گرم فلفل سبز تند (دلخواه)
  • 250 گرم سرکه سفید
  • 100 گرم آب
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (اختیاری)
  • 1 حبه سیر (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. ابتدا، فلفل ها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
  2. اگر می خواهید ترشی شما خیلی تند نباشد، می توانید تخم فلفل ها را جدا کنید.
  3. فلفل ها، گلبرگ محمدی و سیر (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  4. سرکه، آب و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
  5. مخلوط را از مخلوط کن خارج کنید و در شیشه ی تمیز و خشک بریزید.
  6. درپوش شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.
  7. ترشی فلفل بعد از 3 تا 4 روز آماده ی مصرف می شود.

نکات تکمیلی:

  • می توانید از انواع مختلف فلفل سبز تند برای تهیه ی این ترشی استفاده کنید.
  • اگر می خواهید ترشی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را افزایش دهید.
  • می توانید به جای سرکه سفید، از سرکه بالزامیک یا سرکه خرما نیز در این ترشی استفاده کنید.
  • ترشی فلفل را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wrw54

پربیننده ترین




اخبار داغ