ترفند تهیه لازانیا مرغ و اسفناج | یک بار هم که شده لازانیا رو اینطوری دست کن که هم سالم تره هم خوشمزه تر! +ویدئو
لازانیا مرغ و اسفناج، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و دلچسب و همچنین ارزش غذایی بالا، به یک انتخاب عالی برای وعدههای غذایی خانوادگی و مهمانیها تبدیل شده است. این غذا با ترکیب مرغ، اسفناج، قارچ، سس بشامل و پنیر تهیه میشود و ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد
کد خبر: 12068
لازانیا مرغ و اسفناج: طعمی لذیذ و دلچسب
لازانیا مرغ و اسفناج، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و دلچسب و همچنین ارزش غذایی بالا، به یک انتخاب عالی برای وعدههای غذایی خانوادگی و مهمانیها تبدیل شده است. این غذا با ترکیب مرغ، اسفناج، قارچ، سس بشامل و پنیر تهیه میشود و ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد.
مواد لازم:
- سینه مرغ: 1 عدد
- اسفناج: 500 گرم
- قارچ: 400 گرم
- لازانیا: 1 بسته
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- کره: 50 گرم
- پنیر خامه ای: 1 بسته
- پنیر پیتزا: 1 لیوان
- شیر: 1 لیوان
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- خامه: 3 قاشق غذاخوری
- روغن
- فلفل سیاه
- آویشن
- پودر سیر
- نمک
دستور پخت:
مرحله 1: آماده سازی مرغ
- سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و با مقداری روغن، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید تا پخته و طلایی رنگ شود.
- مرغ پخته شده را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2: آماده سازی اسفناج و قارچ
- اسفناج را شسته و به خوبی آبکش کنید.
- قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.
- در همان تابه ای که مرغ را تفت داده اید، مقداری روغن بریزید و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.
- قارچ های خرد شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
- اسفناج را به تابه اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کمی پژمرده شود.
- نمک، فلفل سیاه و آویشن را به اسفناج و قارچ اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله 3: آماده سازی سس بشامل
در میان اخبار
- کره را در یک قابلمه ذوب کنید.
- آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با هم تفت دهید.
- شیر را به تدریج به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود.
- نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به سس بشامل اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- خامه را به سس بشامل اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله 4: مونتاژ لازانیا
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک ظرف پیرکس، مقداری از سس بشامل را در کف ظرف بریزید.
- یک لایه از ورق های لازانیا را روی سس بشامل قرار دهید.
- مقداری از مخلوط مرغ، اسفناج و قارچ را روی لازانیا پخش کنید.
- روی مخلوط مرغ، اسفناج و قارچ، مقداری از سس بشامل و پنیر خامه ای بریزید.
- مراحل 3 تا 5 را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند.
- روی لایه آخر لازانیا، سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید.
- لازانیا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا پنیر پیتزا ذوب و طلایی رنگ شود.
مرحله 5: سرو لازانیا
- لازانیا را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
- لازانیا را به صورت دلخواه برش داده و گرم سرو کنید.
نکات:
- می توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، ذرت یا نخود فرنگی در این لازانیا استفاده کنید.
- برای طعم دهی بیشتر به لازانیا، می توانید از ادویه های دیگری مانند پاپریکا یا پودر چیلی استفاده کنید.
- می توانید از سس بشامل آماده برای تهیه این لازانیا استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wvbv2