ترفند تهیه ساندویچ جگر | با این روش یه طعم نوستالژی رو یادآوری کن! +ویدئو
ساندویچ جگر مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این ساندویچ از جگر مرغ طعمدار شده با ادویهها و پخته شده به صورت ساندویچ تشکیل شده است.
کد خبر: 11920
ساندویچ جگر مرغ
ساندویچ جگر مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این ساندویچ از جگر مرغ طعمدار شده با ادویهها و پخته شده به صورت ساندویچ تشکیل شده است.
در اینجا دستور پخت ساندویچ جگر مرغ را برای شما آوردهایم:
مواد لازم:
- 500 گرم جگر مرغ
- 1 عدد پیاز متوسط
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نان ساندویچ
- سس مایونز
- کاهو
- گوجه فرنگی
- پیاز ترشی
در میان اخبار
طرز تهیه:
- جگر مرغ را به خوبی بشویید و چربی اضافی آن را جدا کنید.
- پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
- جگر مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا پخته و قهوهای رنگ شود.
- پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به جگر مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
- جگر مرغ را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
- نان ساندویچ را از وسط برش دهید و روی آن سس مایونز بمالید.
- جگر مرغ پخته شده، کاهو، گوجه فرنگی و پیاز ترشی را روی نان بریزید.
- ساندویچ را به دو نیم تقسیم کنید و سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از قارچ یا فلفل دلمه ای نیز در ساندویچ خود استفاده کنید.
- اگر میخواهید ساندویچ را تندتر کنید، میتوانید از فلفل قرمز به جای فلفل سیاه استفاده کنید.
- میتوانید ساندویچ را در فر نیز گرم کنید. برای این کار، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ساندویچ ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر بپزید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wvrr2