ترفند درست کردن بستنی پاستیلی | بستنی سه سوته برای بچهها, که آب هم نمیشه+ویدئو
بستنی پاستیلی، یک دسر خنک و دلچسب است که با طعم و رنگ جذاب خود، میتواند انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان باشد. این بستنی به سرعت آماده میشود و میتواند یک میان وعده خوشمزه و یا دسر مناسب برای مهمانیها باشد.
کد خبر: 4944
بستنی پاستیلی، یک دسر خنک و دلچسب است که با طعم و رنگ جذاب خود، میتواند انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان باشد. این بستنی به سرعت آماده میشود و میتواند یک میان وعده خوشمزه و یا دسر مناسب برای مهمانیها باشد.
مواد لازم:
- دو بسته پاستیل
- یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- یک لیوان شیر داغ
- یک قطره رنگ خوراکی آبی (اختیاری)
- قالب بستنی
طرز تهیه:
در میان اخبار
- پاستیلها را در یک کاسه مناسب خرد کنید.
- پودر ژلاتین را به شیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
- رنگ خوراکی آبی (اختیاری) را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کنید.
- مخلوط شیر و ژلاتین را به پاستیلهای خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- مخلوط را در قالب بستنی بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
- بعد از سفت شدن، بستنی را از قالب خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید.
نکات:
- میتوانید از رنگهای خوراکی مختلف برای رنگی کردن بستنی خود استفاده کنید.
- میتوانید به جای پاستیل، از مارشمالو یا اسمارتیز نیز استفاده کنید.
- برای تزئین بستنی میتوانید از خامه، میوه، پودر نارگیل و یا سایر مواد دلخواه خود استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wx964