خمیر هزارلا | خمیر هزارلا خانگی

ترفند تهیه خمیر هزارلا خانگی | دیگه لازم نیست کلی پول بدی و از بیرون بخری خودت تو خونه سه سوته درستش کن! +ویدئو

خمیر هزارلا، پایه‌ی اصلی شیرینی‌های پرطرفداری مثل ناپلئونی، دانمارکی و مILLE-FEUILLE است. این خمیر با لایه‌های نازک و تردی که دارد، ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر به شیرینی‌ها می‌بخشد.
کد خبر: 10844
ترفند تهیه خمیر هزارلا خانگی | دیگه لازم نیست کلی پول بدی و از بیرون بخری خودت تو خونه سه سوته درستش کن! +ویدئو

خمیر هزارلا خانگی: راز داشتن شیرینی‌های ترد و خوشمزه

خمیر هزارلا، پایه‌ی اصلی شیرینی‌های پرطرفداری مثل ناپلئونی، دانمارکی و مILLE-FEUILLE است. این خمیر با لایه‌های نازک و تردی که دارد، ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر به شیرینی‌ها می‌بخشد.

اگرچه تهیه خمیر هزارلا در خانه ممکن است کمی چالش‌برانگیز به نظر برسد، اما با کمی حوصله و دقت می‌توانید به راحتی این خمیر را در منزل خودتان تهیه کنید و از آن برای پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه استفاده کنید.

در این مقاله، قصد داریم به شما طرز تهیه خمیر هزارلا خانگی را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش دهیم تا بتوانید با خیالی آسوده این خمیر را در منزل خودتان تهیه کنید.

مواد لازم:

  • برای خمیر اصلی:
    • آرد: 300 گرم
    • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
    • آب سرد: 150 میلی لیتر
    • کره سرد: 250 گرم
  • برای خمیر ورقه‌ای:
    • آرد: 100 گرم
    • کره سرد: 100 گرم

طرز تهیه:

1. آماده کردن خمیر اصلی:

  • آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  • آب سرد را به تدریج به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و با قاشق یا چنگال هم بزنید تا خمیر به صورت گلوله جمع شود.
  • خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
  • خمیر را به شکل توپ درآورید، داخل پلاستیک قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

2. آماده کردن خمیر ورقه‌ای:

  • کره سرد را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید.
  • آرد را در یک کاسه بریزید و کره‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • با نوک انگشتان خود، کره و آرد را به هم مخلوط کنید تا شبیه به خرده نان شوند.
  • آب سرد را به تدریج به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق یا چنگال هم بزنید تا خمیر به صورت گلوله جمع شود.
  • خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
  • خمیر را به شکل مستطیل درآورید، داخل پلاستیک قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

3. تا زدن خمیر:

  • خمیر اصلی را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را به شکل مستطیل به ضخامت 1 سانتی‌متر باز کنید.
  • خمیر ورقه‌ای را نیز از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را به شکل مستطیلی به اندازه خمیر اصلی باز کنید.
  • خمیر ورقه‌ای را روی خمیر اصلی قرار دهید.
  • لبه‌های خمیرها را به هم بچسبانید و اضافی خمیر را ببرید.
  • خمیر را به صورت یک‌طرفه از وسط تا کنید و لبه‌های آن را به هم بچسبانید.
  • خمیر را 90 درجه بچرخانید و دوباره به صورت یک‌طرفه تا کنید.
  • این کار را سه بار دیگر تکرار کنید، به طوری که در نهایت 12 لایه خمیر روی هم قرار بگیرند.
  • خمیر را به شکل مستطیل به ضخامت 2 سانتی‌متر باز کنید.
  • لبه‌های خمیر را صاف کنید.
  • خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

4. پخت خمیر:

  • فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را به ضخامت دلخواه باز کنید.
  • با استفاده از قالب‌های شیرینی‌پزی، خمیر را به اشکال دلخواه برش بزنید.
  • خمیرهای برش‌زده را روی سینی فر قرار دهید.
  • سینی فر را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیرها پخته و طلایی شوند.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wyqv2

پربیننده ترین




اخبار داغ