ترشی آلبالو | ترشی آلبالو فوری

ترفند تهیه ترشی آلبالو فوری | با این روش تو ۱۰ دقیقه واسه کنار غذات ترشی درست کن! +ویدئو

ترشی آلبالو، یکی از ترشی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر طعم ترش و ملس و رنگ زیبای آن، زینت‌بخش سفره‌های ایرانی در فصل تابستان و پاییز است.
کد خبر: 11223
ترفند تهیه ترشی آلبالو فوری | با این روش تو ۱۰ دقیقه واسه کنار غذات ترشی درست کن! +ویدئو

ترشی آلبالو فوری: طعمی دلچسب و رنگین برای سفره‌های شما

ترشی آلبالو، یکی از ترشی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر طعم ترش و ملس و رنگ زیبای آن، زینت‌بخش سفره‌های ایرانی در فصل تابستان و پاییز است.

در میان اخبار

این ترشی خوشمزه را می‌توان به دو روش فوری و سنتی تهیه کرد. در این مقاله، به شما طرز تهیه ترشی آلبالو فوری را آموزش می‌دهیم که در عرض چند دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید از آن برای سرو با انواع غذاها لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آلبالو: ۱ کیلوگرم
  • سرکه سفید: ۲ پیمانه
  • آب: ۱ پیمانه
  • شکر: ½ پیمانه (یا به دلخواه)
  • نمک: ½ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. آلبالوها را خوب بشویید و ساقه‌های آنها را جدا کنید.
  2. در یک قابلمه، سرکه، آب، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
  3. آلبالوها را به مخلوطِ در حال جوش اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.
  4. زعفران دم‌کرده را به ترشی اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  5. ترشی را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
  6. شیشه‌های ترشی را در یخچال قرار دهید و بعد از ۲۴ ساعت می‌توانید از آن استفاده کنید.

نکات:

  • می‌توانید از آلبالوهای تازه یا فریز شده برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
  • اگر آلبالوها ترش هستند، می‌توانید مقدار شکر را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • برای اینکه ترشی شما طعم و مزه بهتری داشته باشد، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین، میخک و هل نیز استفاده کنید.
  • ترشی آلبالو را می‌توانید تا چند ماه در یخچال نگهداری کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3z6za4

پربیننده ترین




اخبار داغ