ترفند تهیه ترشی آلبالو فوری | با این روش تو ۱۰ دقیقه واسه کنار غذات ترشی درست کن! +ویدئو
ترشی آلبالو، یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر طعم ترش و ملس و رنگ زیبای آن، زینتبخش سفرههای ایرانی در فصل تابستان و پاییز است.
کد خبر: 11223
ترشی آلبالو فوری: طعمی دلچسب و رنگین برای سفرههای شما
ترشی آلبالو، یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر طعم ترش و ملس و رنگ زیبای آن، زینتبخش سفرههای ایرانی در فصل تابستان و پاییز است.
در میان اخبار
این ترشی خوشمزه را میتوان به دو روش فوری و سنتی تهیه کرد. در این مقاله، به شما طرز تهیه ترشی آلبالو فوری را آموزش میدهیم که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوانید از آن برای سرو با انواع غذاها لذت ببرید.
مواد لازم:
- آلبالو: ۱ کیلوگرم
- سرکه سفید: ۲ پیمانه
- آب: ۱ پیمانه
- شکر: ½ پیمانه (یا به دلخواه)
- نمک: ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری
- زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
- آلبالوها را خوب بشویید و ساقههای آنها را جدا کنید.
- در یک قابلمه، سرکه، آب، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
- آلبالوها را به مخلوطِ در حال جوش اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.
- زعفران دمکرده را به ترشی اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
- ترشی را در شیشههای تمیز و استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
- شیشههای ترشی را در یخچال قرار دهید و بعد از ۲۴ ساعت میتوانید از آن استفاده کنید.
نکات:
- میتوانید از آلبالوهای تازه یا فریز شده برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
- اگر آلبالوها ترش هستند، میتوانید مقدار شکر را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
- برای اینکه ترشی شما طعم و مزه بهتری داشته باشد، میتوانید از ادویههای دیگری مانند دارچین، میخک و هل نیز استفاده کنید.
- ترشی آلبالو را میتوانید تا چند ماه در یخچال نگهداری کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3z6za4