ترفند درست کردن پشمک حاج عبدالله | دیگه برای خریدن پشمک کلی هزینه نکن+ویدئو
پشمک حاج عبدالله یکی از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایران است که در شهرهای مختلف با روشهای مختلفی تهیه میشود. در این مقاله، ترفند درست کردن پشمک حاج عبدالله را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 1047
پشمک حاج عبدالله یکی از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایران است که در شهرهای مختلف با روشهای مختلفی تهیه میشود. در این مقاله، ترفند درست کردن پشمک حاج عبدالله را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
- شکر: 1 لیوان
- ارد: 2 پیمانه
- آب: یک چهارم لیوان
- آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در میان اخبار
- ارد را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از خامی بیرون بیاید.
- شکر، آب و آب لیمو را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و شربت غلیظی حاصل شود.
- شربت غلیظ شده را به ارد تفت داده شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
- مواد را آنقدر هم بزنید تا برای دست قابل تحمل شود.
- وسط مواد را گود کنید و ارد را به صورت دورانی روی مواد بریزید.
- این کار را آنقدر ادامه دهید تا مواد کاملاً سبک شود.
نکات
- برای اینکه پشمک شما بافت بهتری داشته باشد، باید از ارد سفید و مرغوب استفاده کنید.
- حرارت باید ملایم باشد تا پشمک نسوزد.
- مواد را باید آنقدر هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و حالت کشدار پیدا کنند.
- برای اینکه پشمک شما سبک شود، باید آن را آنقدر هم بزنید تا ارد به صورت پودری روی مواد بریزد.
- شرجی بودن هوا باعث میشود که پشمک شما به خوبی سبک نشود. بنابراین، بهتر است این کار را در هوای خنک و خشک انجام دهید.
منبع ویدئو: سوده رحیمی
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3z96a4
دیدگاه ها
دینایک سال پیش
عالییییی
یک سال پیش
اخه اسم شیرینی،عبدالله، میشه،زرشک،،بیدمشک،
پربیننده ترین
دیدگاه ها
دینایک سال پیش
عالییییی
یک سال پیش
اخه اسم شیرینی،عبدالله، میشه،زرشک،،بیدمشک،