خورش فسنجان | چاشنی مخصوص خورش فسنجان

ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش فسنجان | اینطوری خورشت قشنگ جا می‌افته! +ویدئو

سبزی خوردن یکی از ارکان اصلی سفره های ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی خاص خود، در کنار انواع غذاها سرو می شود.اما متاسفانه، سبزی خوردن به سرعت پژمرده و فاسد می شود و نگهداری از آن برای مدت طولانی دشوار است
کد خبر: 8795
ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش فسنجان | اینطوری خورشت قشنگ جا می‌افته! +ویدئو

سبزی خوردن همیشه تازه: روش های نگهداری سبزی با یخ و آبلیمو

سبزی خوردن یکی از ارکان اصلی سفره های ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی خاص خود، در کنار انواع غذاها سرو می شود.اما متاسفانه، سبزی خوردن به سرعت پژمرده و فاسد می شود و نگهداری از آن برای مدت طولانی دشوار است.

در این مقاله، به شما دو روش ساده و کارآمد برای نگهداری از سبزی خوردن با استفاده از یخ و آبلیمو آموزش می دهیم که با استفاده از آنها می توانید سبزی خود را برای مدت طولانی تازه و شاداب نگه دارید.

روش اول: نگهداری سبزی با یخ

مواد لازم:

  • سبزی دلخواه (جعفری، ریحان، شاهی، ترخون و ...)
  • کیسه فریزر
  • یخ

طرز تهیه:

  1. آماده سازی سبزی:

    • سبزی های دلخواه خود را به دقت بشویید و بگذارید تا به طور کامل خشک شوند.
    • ساقه های ضخیم سبزی ها را جدا کنید.
    • سبزی ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.
  2. قرار دادن سبزی در کیسه فریزر:

    • سبزی های خرد شده را در یک کیسه فریزر تمیز و خشک بریزید.
    • چند تکه یخ را در کیسه فریزر به سبزی ها اضافه کنید.
    • هوا را تا حد امکان از کیسه فریزر خارج کنید و درب آن را محکم ببندید.
  3. نگهداری در یخچال:

    • کیسه فریزر حاوی سبزی و یخ را در یخچال، در قسمتی که دور از نور مستقیم و یخ زدگی باشد قرار دهید.

نکات:

  • برای اینکه سبزی ها طعم و عطر خود را به طور کامل حفظ کنند، از سبزی های تازه و با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • از کیسه فریزرهای زیپ دار و یا کیسه های مخصوص فریزر استفاده کنید تا از ورود هوا به داخل کیسه و فاسد شدن سبزی ها جلوگیری شود.
  • می توانید از یخ قالبی و یا یخ خرد شده برای این روش استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای یخ، از چند قاشق غذاخوری آب سرد به سبزی ها اضافه کنید.
  • سبزی های نگهداری شده با این روش را می توانید تا 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید.

روش دوم: نگهداری سبزی با آبلیمو

مواد لازم:

  • سبزی دلخواه (جعفری، ریحان، شاهی، ترخون و ...)
  • آب
  • آبلیمو
  • ظرف شیشه ای درب دار

طرز تهیه:

  1. آماده سازی سبزی:

    • سبزی های دلخواه خود را به دقت بشویید و بگذارید تا به طور کامل خشک شوند.
    • ساقه های ضخیم سبزی ها را جدا کنید.
    • سبزی ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.
  2. آماده سازی محلول آب و آبلیمو:

    • در یک ظرف تمیز، 2 پیمانه آب را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید.
  3. قرار دادن سبزی در ظرف شیشه ای:

    • سبزی های خرد شده را در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.
    • محلول آب و آبلیمو را به سبزی ها اضافه کنید تا به طور کامل روی آنها را بپوشاند.
    • درب ظرف شیشه ای را محکم ببندید.
  4. نگهداری در یخچال:

    • ظرف شیشه ای حاوی سبزی و آبلیمو را در یخچال، در قسمتی که دور از نور مستقیم و یخ زدگی باشد قرار دهید.

نکات:

  • برای اینکه سبزی ها طعم و عطر خود را به طور کامل حفظ کنند، از سبزی های تازه و با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • از ظرف شیشه ای تمیز و استریل شده برای این روش استفاده کنید.
  • از آبلیمو تازه و بدون طعم دهنده استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای آبلیمو، از 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید استفاده کنید.
  • سبزی های نگهداری شده با این روش را می توانید تا 1 تا 2 هفته در یخچال نگه دارید.

با استفاده از این دو روش ساده و کارآمد، می توانید سبزی خوردن خود را برای مدت طولانی تازه و شاداب نگه دارید و از طعم و مزه ی بی نظیر آن در کنار غذاهایتان لذت ببرید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zapz2

پربیننده ترین




اخبار داغ