ترفند درست کردن غذای لذیذ با برنج چرخکرده | اگه تا حالا کبه درست نکردی، همین الان دست به کار شو+ویدئو
کبه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز برمی گردد. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات و سس گوجه فرنگی تهیه می شود.
کد خبر: 1995
کبه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهرهای عربی برمی گردد. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات و سس گوجه فرنگی تهیه می شود.
مواد لازم
- برنج ایرانی یا برنج نیمدانه: ۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چایخوری
در میان اخبار
طرز تهیه
- برنج را یک ساعت خیس دهید و سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
- برنج را آبکش کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
- پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
- گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.
- برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
- از مواد کبه بردارید و به شکل دلخواه درآورید.
- کبه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
- کبه ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکات
- برای اینکه کبه خوشمزه تر شود، حتماً از برنج ایرانی استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کبه شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید به آن مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
- می توانید به مواد کبه، سبزیجات مانند جعفری، گشنیز یا تره اضافه کنید.
- می توانید کبه ها را در فر نیز بپزید.
- برای اینکه کبه ها هنگام سرخ کردن وا نروند، باید برنج آن کاملاً خنک شده باشد.
- برای اینکه کبه ها هنگام سرخ کردن به هم نچسبند، می توانید آنها را کمی در آرد یا پودر سوخاری بغلتانید.
- اگر کبه ها خیلی سفت هستند، می توانید مقداری آب یا شیر به آنها اضافه کنید.
- اگر کبه ها خیلی نرم هستند، می توانید مقداری آرد یا پودر سوخاری به آنها اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zbzb3