ساندویچ مرغ کاری | طرز تهیه ساندویچ مرغ کاری

ترفند تهیه ساندویچ مرغ کاری | یه ساندویچ پروتئینی و خوش طعم درست کنیم +ویدئو

ساندویچ مرغ کاری، ترکیبی لذیذ از طعم‌های هندی و مدیترانه‌ای است که به سرعت آماده می‌شود و برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه بسیار مناسب است. این ساندویچ با مرغ ترد و نرم، سس خنک و طعمدار و نان دلخواه شما، یک تجربه غذایی فراموش‌نشدنی را برایتان رقم می‌زند.
کد خبر: 13223
ترفند تهیه ساندویچ مرغ کاری | یه ساندویچ پروتئینی و خوش طعم درست کنیم +ویدئو

ساندویچ مرغ کاری: یک وعده غذایی سریع و خوشمزه

ساندویچ مرغ کاری، ترکیبی لذیذ از طعم‌های هندی و مدیترانه‌ای است که به سرعت آماده می‌شود و برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه بسیار مناسب است. این ساندویچ با مرغ ترد و نرم، سس خنک و طعمدار و نان دلخواه شما، یک تجربه غذایی فراموش‌نشدنی را برایتان رقم می‌زند.

مواد لازم:

  • برای مرینیت مرغ:
    • سینه مرغ: 2 عدد
    • پودر کاری: 2 قاشق چایخوری
    • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
    • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
    • پاپریکا: 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک: به مقدار دلخواه
    • زردچوبه: 1/4 قاشق چایخوری
    • آویشن: 1/4 قاشق چایخوری
  • برای سس:
    • سس مایونز: 1/2 پیمانه
    • ماست یونانی: 1/4 پیمانه
    • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
    • خیارشور خرد شده: به مقدار دلخواه
  • سایر مواد:
    • نان دلخواه (پیتا، تردیلا، تافتون)
    • کاهو، گوجه فرنگی، پیازچه (برای تزئین)

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مرغ:
    • سینه مرغ را بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید.
    • تمام مواد مرینیت را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.
    • کاسه را بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها طعم دار شوند.
  2. پختن مرغ:
    • مرغ‌های مرینیت شده را در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
  3. تهیه سس:
    • تمام مواد سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. مونتاژ ساندویچ:
    • نان دلخواه خود را انتخاب کنید و روی آن را با کاهو، گوجه فرنگی و پیازچه تزئین کنید.
    • مرغ‌های پخته شده را روی نان قرار دهید.
    • به مقدار دلخواه از سس روی مرغ‌ها بریزید.
    • ساندویچ را سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای طعم بهتر می‌توانید از ادویه کاری خانگی استفاده کنید.
  • برای یک طعم تندتر می‌توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند خیار، کلم و هویج نیز در ساندویچ استفاده کنید.
  • برای یک سس خوشمزه‌تر می‌توانید از ماست چکیده استفاده کنید.
  • اگر به سس مایونز حساسیت دارید می‌توانید از سس ماست استفاده کنید.

نکات اضافی:

  • می‌توانید مرغ را به جای سرخ کردن، در فر بپزید تا سالم‌تر باشد.
  • برای یک ساندویچ کامل‌تر می‌توانید از پنیر نیز استفاده کنید.
  • این ساندویچ برای یک ناهار یا شام سبک و سریع بسیار مناسب است.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zggn2

پربیننده ترین




اخبار داغ