ترفند درست کردن خمیر پیتزای آمریکایی | هیچ کجا دستور این خمیر جادویی رو نمیتونی پیدا کنی+ویدئو
خمیر پیتزای آمریکایی یکی از محبوبترین انواع خمیر پیتزا در جهان است. این خمیر به دلیل بافت نرم و لطیف و همچنین طعم و عطر خوشمزهاش، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
- آرد ۵۰۰ گرم
- آب ۲۷۰ گرم
- نمک ۱۰ گرم
- خمیر مایه ۳ گرم
- روغن زیتون ۳۰ گرم
- شکر ۵ گرم
طرز تهیه:
۱. ابتدا آب ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیاید. ۲. آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ۳. خمیر مایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. ۴. روغن زیتون را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. ۵. ورز دادن خمیر را تا زمانی ادامه دهید که خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد. ۶. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. ۷. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. ۸. پس از اینکه خمیر حجمش دو برابر شد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. ۹. هر قسمت از خمیر را به شکل دایرهای باز کنید. ۱۰. خمیر را در یک سینی فر قرار دهید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۱. سیر را رنده کنید و روی پنیر پیتزا بپاشید. ۱۲. سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر بپزد و پنیر پیتزا ذوب شود.
در میان اخبار
نکات مهم:
- برای اینکه خمیر پیتزای آمریکایی نرم و لطیف شود، حتما از آرد نان استفاده کنید.
- اگر از آرد همهکاره استفاده میکنید، میتوانید به آن ۱ قاشق غذاخوری آرد سمولینا اضافه کنید.
- برای اینکه خمیر پیتزا به خوبی ور بیاید، باید از آب ولرم استفاده کنید.
- اگر در فصل سرد سال هستید، میتوانید روی کاسه خمیر را با یک حوله گرم بپوشانید تا خمیر سریعتر ور بیاید.
- برای اینکه خمیر پیتزای آمریکایی ترد شود، میتوانید روی آن را با مقداری روغن زیتون چرب کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، میتوانید یک خمیر پیتزای آمریکایی خوشمزه و ترد درست کنید.