ترفند درست کردن ساندویچ اژدر زاپاتا | این ساندویچ غول پیکر دو نفر رو راحت سیر میکنه+ویدئو
ساندویچها یکی از پرطرفدارترین غذاها در دنیا هستند. این غذاها به دلیل سادگی و سرعت تهیه، گزینه مناسبی برای وعدههای غذایی مختلف هستند. ساندویچها را میتوان با انواع مواد غذایی تهیه کرد و به همین دلیل، تنوع زیادی دارند. یکی از انواع ساندویچهای پرطرفدار، ساندویچ اژدر زاپاتا است. این ساندویچ از ترکیب انواع مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، ژامبون، قارچ و پنیر پیتزا تهیه میشود و طعمی لذیذ و دلپذیر دارد.
مواد لازم:
- نان باگت بزرگ
- کباب لقمه
- فیله مرغ
- ژامبون
- قارچ
- پنیر پیتزا
- سس خردل
- آویشن
طرز تهیه:
۱. نان باگت را از وسط نصف کنید. ۲. کباب لقمه را به صورت ورقه ای برش دهید. ۳. فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک برش دهید و با مقداری روغن تفت دهید. ۴. ژامبون را نیز به صورت ورقه ای برش دهید. ۵. قارچ را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. ۶. یک طرف نان باگت را با سس خردل چرب کنید. ۷. روی نان باگت، به ترتیب کاهو، فیله مرغ، کباب لقمه، ژامبون، قارچ و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه بچینید. ۸. در آخر، روی مواد را با آویشن تزئین کنید. ۹. ساندویچ را با فویل بپیچید. ۱۰. ساندویچ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ۱۱. ساندویچ را به صورت داغ سرو کنید.
در میان اخبار
نکات:
- می توانید به جای کباب لقمه از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
- برای تهیه گوشت چرخ کرده، گوشت را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و ادویه جات دلخواه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- می توانید به جای سس خردل، از سس کچاپ یا سس مایونز استفاده کنید..
ساندویچ اژدر زاپاتا یک ساندویچ غولپیکر و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. این ساندویچ را میتوان با انواع مواد غذایی تهیه کرد و به همین دلیل، تنوع زیادی دارد. ساندویچ اژدر زاپاتا گزینه مناسبی برای وعدههای غذایی مختلف است و تهیه آن آسان و سریع است.