ترفند درست کردن سینه مرغ شکمپر | هر مدل مرغی تا الان میپختی بذار کنار و این رو امتحان کن+ویدئو
سینه مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از سینه مرغ، سبزیجات معطر، گردو و رب انار تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 2423
سینه مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از سینه مرغ، سبزیجات معطر، گردو و رب انار تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
- دو عدد سینه مرغ
- نمک: ۲ قاشق چایخوری
- فلفل رنگی: ۱ قاشق چایخوری
- پودر لیمو: ۲ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
- پودر کره: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران: به مقدار دلخواه
- جعفری و گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- گردو: ۸ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- رب انار (یا رب ازگیل): ۱ قاشق غذاخوری
- غوره خشک: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا سینه های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس، با چاقو روی آنها برش های کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید آنها را باز کنید.
- در یک کاسه، نمک، فلفل رنگی، پودر لیمو، پاپریکا، پودر سیر، پودر کره و زردچوبه را مخلوط کنید.
- سینه های مرغ را داخل این مخلوط بغلتانید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
- در یک تابه، روغن زیتون را داغ کنید و پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
- جعفری و گشنیز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
- گردوها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ عوض کنند.
- رب انار (یا رب ازگیل) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
- غوره خشک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- سینه های مرغ را از یخچال خارج کنید و مواد را داخل آنها بریزید.
- سینه های مرغ را با خلال دندان یا نخ آشپزی ببندید.
- سینه های مرغ را در یک تابه مناسب قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید.
- تابه را روی حرارت قرار دهید و سینه های مرغ را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
- سینه های مرغ سرخ شده را از تابه خارج کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
- سس را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
- سس را به همراه سینه های مرغ سرو کنید.
در میان اخبار
نکاتی برای تهیه سینه مرغ شکم پر با سس جدا:
- می توانید از هر نوع سبزی معطری که دوست دارید در این غذا استفاده کنید.
- اگر دوست دارید سینه های مرغ شما طعم بیشتری داشته باشند، می توانید آنها را قبل از سرخ کردن، در فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند.
- می توانید از رب انار یا رب ازگیل در این غذا استفاده کنید.
- اگر دوست دارید طعم غوره در غذا بیشتر باشد، می توانید مقدار آن را افزایش دهید.
سینه مرغ شکم پر با سس جدا یک غذای خوشمزه و مقوی است که می تواند در مهمانی ها و مجالس مختلف سرو شود. این غذا به دلیل وجود گردو و رب انار، دارای طعمی خاص و منحصر به فرد است.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zoon4
دیدگاه ها
ناشناسیک سال پیش
مرغ شکم پر یکی از غذاهای گیلان است
پربیننده ترین
دیدگاه ها
ناشناسیک سال پیش
مرغ شکم پر یکی از غذاهای گیلان است