سینه مرغ شکم‌پر | درست کردن سینه مرغ شکم‌پر

ترفند درست کردن سینه مرغ شکم‌پر | هر مدل مرغی تا الان می‌پختی بذار کنار و این رو امتحان کن+ویدئو

سینه مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از سینه مرغ، سبزیجات معطر، گردو و رب انار تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 2423
ترفند درست کردن سینه مرغ شکم‌پر | هر مدل مرغی تا الان می‌پختی بذار کنار و این رو امتحان کن+ویدئو

سینه مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از سینه مرغ، سبزیجات معطر، گردو و رب انار تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

  • دو عدد سینه مرغ
  • نمک: ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل رنگی: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر لیمو: ۲ قاشق چایخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر کره: ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به مقدار دلخواه
  • جعفری و گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۸ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب انار (یا رب ازگیل): ۱ قاشق غذاخوری
  • غوره خشک: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا سینه های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس، با چاقو روی آنها برش های کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید آنها را باز کنید.
  2. در یک کاسه، نمک، فلفل رنگی، پودر لیمو، پاپریکا، پودر سیر، پودر کره و زردچوبه را مخلوط کنید.
  3. سینه های مرغ را داخل این مخلوط بغلتانید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
  4. در یک تابه، روغن زیتون را داغ کنید و پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
  5. جعفری و گشنیز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  6. گردوها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ عوض کنند.
  7. رب انار (یا رب ازگیل) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
  8. غوره خشک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  9. مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  10. سینه های مرغ را از یخچال خارج کنید و مواد را داخل آنها بریزید.
  11. سینه های مرغ را با خلال دندان یا نخ آشپزی ببندید.
  12. سینه های مرغ را در یک تابه مناسب قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید.
  13. تابه را روی حرارت قرار دهید و سینه های مرغ را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
  14. سینه های مرغ سرخ شده را از تابه خارج کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
  15. سس را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  16. سس را به همراه سینه های مرغ سرو کنید.

نکاتی برای تهیه سینه مرغ شکم پر با سس جدا:

  • می توانید از هر نوع سبزی معطری که دوست دارید در این غذا استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید سینه های مرغ شما طعم بیشتری داشته باشند، می توانید آنها را قبل از سرخ کردن، در فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند.
  • می توانید از رب انار یا رب ازگیل در این غذا استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید طعم غوره در غذا بیشتر باشد، می توانید مقدار آن را افزایش دهید.

سینه مرغ شکم پر با سس جدا یک غذای خوشمزه و مقوی است که می تواند در مهمانی ها و مجالس مختلف سرو شود. این غذا به دلیل وجود گردو و رب انار، دارای طعمی خاص و منحصر به فرد است.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zoon4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناسیک سال پیش

مرغ شکم پر یکی از غذاهای گیلان است