گرفتن آب نارنج | گرفتن آب نارنج بدون گاز و تلخی

ترفند گرفتن آب نارنج بدون گاز و تلخی | خوشمزه‌ترین آب نارنج رو با این روشی که می‌گم بگیر+ویدئو

آب نارنج یکی از نوشیدنی‌های محبوب و خوشمزه ایرانی است که در فصل زمستان طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی طعم ترش و شیرینی دارد و خواص زیادی برای سلامتی دارد.
کد خبر: 3471
ترفند گرفتن آب نارنج بدون گاز و تلخی | خوشمزه‌ترین آب نارنج رو با این روشی که می‌گم بگیر+ویدئو

آب نارنج یکی از نوشیدنی‌های محبوب و خوشمزه ایرانی است که در فصل زمستان طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی طعم ترش و شیرینی دارد و خواص زیادی برای سلامتی دارد.

اما برای گرفتن آب نارنج بدون گاز و تلخی، باید نکاتی را رعایت کنید. در این مقاله، به این نکات اشاره می‌کنیم.

نارنج‌های مناسب آبگیری

برای آبگیری، باید از نارنج‌های سالم و رسیده استفاده کنید. نارنج‌هایی که پوست سفت و براق دارند، مناسب آبگیری هستند. نارنج‌های پفکی و له شده، آب زیادی ندارند و ممکن است آب نارنج شما طعم تلخی داشته باشد.

از بین بردن تلخی پوست نارنج

پوست نارنج حاوی مواد تلخی است که می‌تواند باعث تلخی آب نارنج شود. برای از بین بردن تلخی پوست نارنج، می‌توانید نارنج‌ها را چند روز در دمای محیط قرار دهید. در این مدت، تلخی پوست نارنج از بین می‌رود.

صاف کردن آب نارنج

دانه‌های نارنج نیز می‌توانند باعث تلخی آب نارنج شوند. بنابراین، بعد از آبگیری، آب نارنج را از صافی رد کنید تا دانه‌ها از آن جدا شوند.

جوشاندن آب نارنج

جوشاندن آب نارنج باعث می‌شود که گاز آن گرفته شود و ظرف شما باد نکند. برای این کار، آب نارنج را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

 یک روش ساده برای گرفتن آب نارنج بدون گاز و تلخی

  1. نارنج‌های سالم و رسیده را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید.
  2. گوشت نارنج را از پوست آن جدا کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  3. گوشت نارنج را در آبمیوه‌گیری بریزید و آب آن را بگیرید.
  4. آب نارنج را از صافی رد کنید.
  5. آب نارنج را در قابلمه بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
  6. آب نارنج را در بطری یا ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید آب نارنج بدون گاز و تلخی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zpqa2

پربیننده ترین




اخبار داغ