بادمجان کبابی | کندن پوست بادمجان کبابی

ترفند پوست کندن سه سوته بادمجان کبابی | تا الان پوست بادمجون‌ها رو‌ کاملا غلط و با کلی دردسر می‌کندیم+ویدئو

پوست کندن بادمجان کبابی برای خیلی از افراد سخت است زیرا با کندن پوست بادمجان برخی مواقع کلی از گوشت آن را نیز جدا شده و دور ریخته می شود. 
کد خبر: 10523
ترفند پوست کندن سه سوته بادمجان کبابی  | تا الان پوست بادمجون‌ها رو‌ کاملا غلط و با کلی دردسر می‌کندیم+ویدئو

پوست کندن بادمجان کبابی برای خیلی از افراد سخت است زیرا با کندن پوست بادمجان برخی مواقع کلی از گوشت آن را نیز جدا شده و دور ریخته می شود. 

روش اول :

بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شده و بتوانید پوست آنها را راحت جدا کنید. پس از خنک شدن بادمجان های کبابی پوست آنها را با کمک چاقو و یا دست جدا کنید.

روش دوم :

بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آنها را زیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن بادمجان ها زیر آب سرد خواهید دید که پوست بادمجان ها خیلی راحت تر جدا می شوند.

در میان اخبار

در این روش ممکن است کمی از گوشت بادمجان کنده شود.

روش سوم:

در این روش پس از کبابی کردن بادمجان، آن ها را درون یک کیسه ی نایلون بگذارید و در آن را ببندید تا در کیسه نایلونی سرد شود. سپس بادمجان ها را از کیسه ی نایلونی خارج کرده و پوست آنها را بدون جدا شدن گوشتشان بکنید.

روش چهارم :

ابتدا درون کاسه ای آب یخ بریزید و سپس بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن ها را درون ظرف آب سرد گذاشته تا با این کار به پوست بادمجان شوک وارد بشود و به راحتی پوست ها جدا شوند.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zypz2

پربیننده ترین




اخبار داغ