ترفند درست کردن شیرینی ساق عروس | با سه قلم مواد و بدون فر شیرینی ساق عروس بپز+ویدئو
شیرینی ساق عروس یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که در مناسبتهای مختلف مانند عید نوروز، عروسی و سایر جشنها تهیه میشود. این شیرینی از خمیر لطیفی تهیه میشود که در میان آن گردو قرار دارد.
کد خبر: 1796
شیرینی ساق عروس یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که در مناسبتهای مختلف مانند عید نوروز، عروسی و سایر جشنها تهیه میشود. این شیرینی از خمیر لطیفی تهیه میشود که در میان آن گردو قرار دارد.
مواد لازم
- پودر قند: 1 لیوان (80 گرم)
- آرد سفید: 3 لیوان (400 گرم)
- روغن صاف: 1 لیوان و 2 قاشق غذاخوری (200 گرم)
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- پودر هل: 1 قاشق چایخوری
- گردو: به میزان لازم
طرز تهیه
در میان اخبار
- روغن، پودر قند و وانیل را به مدت 4 دقیقه با همزن دستی یا برقی بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
- آرد و پودر هل را کمکم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.
- خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- خمیر را به اندازه دلخواه بردارید و کمی پهن کنید. گردو را در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل دلخواه فرم دهید.
- شیرینیها را با فاصله داخل تابه قرار دهید.
- تابه را روی شعله پخشکن از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بپزید.
- بعد از پخت، شیرینیها را به مدت 10 دقیقه در تابه قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین کنید.
نکات
- واشر تابه را جدا کنید.
- روی تابه معمولی دمکنی قرار دهید.
- میتوانید شیرینیها را در فر نیز بپزید. برای این کار فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 17 دقیقه یا 150 درجه سانتیگراد به مدت 17 دقیقه روشن کنید.
- بعد از پخت، شیرینیها را دست نزنید تا پودر نشوند. اجازه دهید کاملاً خنک شوند.
- اگر زیر شیرینیها طلایی شد، آماده هستند.
- میتوانید از خلال پسته یا خلال بادام نیز در میان شیرینیها استفاده کنید.
- برای تزیین شیرینیها میتوانید از شکلات آب شده یا عسل نیز استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/455rm4