رب گوجه فرنگی | رب گوجه فرنگی خانگی

ترفند تهیه رب گوجه فرنگی خانگی | دیگه از بیرون رب گوجه فرنگی با مواد نگهدارنده نخر! +ویدئو

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی‌های پرکاربرد در غذاهای ایرانی است که به دلیل طعم و رنگ عالی، در بسیاری از غذاها مانند خورشت‌ها، خورش قیمه، فسنجان، ماکارونی و ... استفاده می‌شود.
کد خبر: 10172
ترفند تهیه رب گوجه فرنگی خانگی | دیگه از بیرون رب گوجه فرنگی با مواد نگهدارنده نخر! +ویدئو

رب گوجه فرنگی خانگی: یه چاشنی خوشمزه و سالم

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی‌های پرکاربرد در غذاهای ایرانی است که به دلیل طعم و رنگ عالی، در بسیاری از غذاها مانند خورشت‌ها، خورش قیمه، فسنجان، ماکارونی و ... استفاده می‌شود.

تهیه رب گوجه فرنگی خانگی به شما این امکان را می‌دهد که از گوجه‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید و از سلامت و بهداشت آن مطمئن باشید.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی: 2 کیلوگرم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. انتخاب گوجه فرنگی: برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی، سعی کنید از گوجه‌های باکیفیت و رسیده استفاده کنید. گوجه‌های قرمز و سفت برای این کار مناسب‌تر هستند.

  2. شستن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌ها را به طور کامل بشویید و ساقه‌های آنها را جدا کنید.

  3. خرد کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌ها را به صورت مکعبی یا نگینی خرد کنید.

  4. پختن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی نمک به گوجه‌ها اضافه کنید تا زودتر آبشان خارج شود.

  5. هم زدن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌ها را به طور مداوم هم بزنید تا ته قابلمه نگیرند و به طور کامل پخته شوند.

  6. صاف کردن رب گوجه فرنگی: بعد از اینکه گوجه فرنگی‌ها به طور کامل پخته و آبشان تبخیر شد، از یک صافی عبور دهید تا پوست و دانه‌های گوجه فرنگی جدا شوند.

  7. غلیظ کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی صاف شده را دوباره به قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ‌تر شود.

  8. خنک شدن و بسته بندی رب گوجه فرنگی: بعد از اینکه رب گوجه فرنگی به غلظت دلخواه شما رسید، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس رب گوجه فرنگی را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

  • می‌توانید برای طعم قوی‌تر، از کمی زعفران دم کرده یا پودر سیر به رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید رب گوجه فرنگی را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، می‌توانید آن را در فریزر نیز فریز کنید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی، حتماً از شیشه‌های تمیز و استریل شده استفاده کنید.
  • می‌توانید از گوجه فرنگی‌های رنگارنگ برای تهیه رب گوجه فرنگی استفاده کنید تا رنگ رب شما زیباتر شود.
  • اگر می‌خواهید رب گوجه فرنگی شما طعم ترش و ملس داشته باشد، می‌توانید قبل از پختن گوجه فرنگی‌ها، کمی شکر به آنها اضافه کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/456km2

پربیننده ترین




اخبار داغ